winnaar Revlon Style Masters!

Ronald Pronknieuws, Portfolio YuliaLeave a Comment

Onze masterstylisten, Yulia Hiddleston en Jitty Dela Cruz, hebben samen een prachtige inzending gemaakt voor de wedstrijd Revlon Style Masters. Deze wedstrijd is door Revlon een aantal jaar geleden in het leven geroepen om de artistieke en creatieve kappers in de schijnwerpers te plaatsen. Onze Yulia is inmiddels drie maal winnaar van deze wedstrijd! Deze inzending is voor ons extra bijzonder, omdat Jitty de visagie heeft gedaan.

Yulia: “Het was geweldig om met Jitty samen te werken. Hij heeft fantastische ideeën naar voren gebracht voor de visagie. Zijn creatieve concept was zeker mede bepalend voor onze winnende inzending.”

Yulia en Jitty zijn met deze inzending winnaar van de Benelux. Maar er doen nog meer landen mee. Op 18 april was de grote finale in Parijs, waar de uiteindelijke winnaar gekozen werd. Anne Veck uit Engeland is grote winnaar geworden. Maar in Parijs waren de reacties vooral jubelend over de inzending van Yulia en Jitty.

Yulia: Er waren drie thema’s voor de verschillende coupes. Het eerste thema was the warrior princess, het tweede the thinker and het derde the mime statue. In de hal van het event, waar duizenden bezoekers kwamen, hingen grote posters van de winnende landen. Bij onze inzending was het continu erg druk. Iedereen wilde deze van dichtbij bekijken en foto’s maken met onze inzending in de achtergrond. Dat vond ik geweldig om te zien. Ook hebben we complimenten gekregen van verschillende grote namen uit de branche. Dat was heel bijzonder.”

Jitty’s Hair and Make-up leeft op van zulke uitdagende ervaringen. Onze kappers hebben stuk voor stuk een creatieve geest en het is prachtig om zo nu en dan de grenzen op te kunnen zoeken van de ambities en mogelijkheden die we hebben. En als het dan ook nog succesvol blijkt, dan geeft het weer extra energie voor de toekomst. Natuurlijk heeft dit creatieve werk weinig te maken met wat we dagelijks in onze salon doen, maar op een bepaalde manier toch juist ook weer wel. Door ons te laten inspireren en continu te ontwikkelen, blijven we namelijk die creatieve kappers die we zeggen te zijn. En dat merken ook onze klanten.

Jitty: “De haarcreaties die Yulia gemaakt heeft zijn niet alleen creatief, maar ook bijzonder mooi uitgewerkt. Haar oog voor detail en vorm is bijzonder”

Team Jitty’s gaat dit jaar zeker verder met wedstrijden, fotoshoots en misschien aan het einde van dit jaar zelfs een show. Onze creativiteit moet namelijk blijven vloeien. Wens ons maar succes met onze volgende wedstrijd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten over de wedstrijd Revlon Style Masters? Bekijk deze video

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *