Verslag Hairdressers Against Aids event bij Jitty’s

Op 1 december, Wereld Aids dag was er een groot evenement bij Jitty’s Hair and Make-up.  LÓreal en Unesco hebben enkele jaren geleden de handen ineen geslagen om de ziekte Aids te bestrijden. Dit doen zij door onder kappers en hun klanten voor voorlichting en bewustwording te zorgen. LÓreal heeft enkele jaren geleden Jitty’s Hair and Make-up gevraagd om mee te doen en wij vonden dat wij dit wel op een geheel eigen manier konden doen. Twee jaar geleden was de eerste keer met een DJ en dat hebben we deze keer weer zo georganiseerd. Een feestje, hapje en een drankje erbij met het Thema Enjoy life omdat iedereen recht heeft op genieten van het leven. De winkel was zaterdag van 09.00 uur open en we zijn doorgegaan met knippen en kleuren tot maar liefst 22.00 uur. Dit onder begeleiding van een DJ, dus de sfeer zat er goed in. Van de totale omzet wordt 20% afgedragen aan het Aids Fonds.

De opbrengst is mooi voor ons, maar ons belangrijkste doel is om mensen te bereiken en dit eens op een andere manier. Wij denken door de boodschap op een feestje in onze kapperszaak te brengen wij een andere doelgroep bereiken. Wij delen onze foto’s en video’s weer op onze website en Facebook waardoor ons bereik niet alleen op deze specifieke dag ligt maar eigenlijk het hele jaar door. Zo komen de beelden van dit evenement in onze film die in de winkel draait zodat al onze klanten kunnen zien waar wij voor staan. Maar ook in onze andere uitingen de aankomende jaren zullen wij waar we kunnen aandacht vestigen voor dit super belangrijke onderwerp.

Wij nodigen u van harte uit om de filmpjes van deze dag te bekijken, er zijn er nu twee af en er volgen er nog enkele. Deze zullen allen zichtbaar zijn op onze YouTube pagina vanavondnaardekapper.

ZIE HIER ONS EERSTE FILMPJE VAN DIT EVENT

 

Wij zijn erg blij hoe de dag op 1 december verlopen is. De DJ’S hebben hard hun best gedaan en het team van Jitty’s heeft tot zweetdruppels aan toe staan te knippen en kleuren. Ook werd er s’avonds nog gedanst op de super beats van onze dj’s.

Al met al zijn wij super blij met deze dag. Wij willen iedereen zeker aanbevelen om eens op de website kijken van het Nederlandse Aids fonds: http://www.aidsfonds.nl/hivaids/wat

Wij willen onze vrijwillers voor deze dag bedanken en ook de sponsering van Orange Time rentals. En bovenal willen wij iedereen bedanken die de moeite neemt om dit te lezen en wellicht te delen in zijn/haar omgeving. Alleen met een groeiende bewustwording, meer fonds voor onderzoek en meer preventie door veilig vrijen kunnen we deze epidemie stoppen. Wij sluiten daarom dit stuk af met de slogan die het Hiv fonds op haar condooms heeft staat, veilig vrijen is toch niet jouw enige bijdrage?

Bekijk hier het tweede filmpje van deze dag:

 

Schrijf een opmerking