Vandaag weer een mooie kleur gemaakt bij Jitty’s

Een mooie kleur kiezen voor een klant, dat is waar onze passie ligt, maar hoe doen wij dit? Als basis gebruiken wij vaak de Total Color test. Met die test kunnen we zien welke kleurgroepen goed bij je huidtonen passen. De laatste jaren door ervaring hebben we deze test steeds minder vaak nodig, omdat door onze ervaring zien we al wat mogelijk is, maar we gebruiken de Total Color test nog steeds, omdat het veel inzicht geeft voor de klant en de Total Color test bij Jitty’s Hair and Make-up is gratis.

mooie_kleur_ls

Een mooi voorbeeld is deze klant die van de week bij ons was in de salon. Germain komt al jaren bij ons en we weten dat warme kleuren het beste bij haar huidtonen passen. Deze week wilde ze wat nieuws. Onze stylist Valentina had al snel een mooie kleur bedacht. Met de technieken die we onlangs getraind hebben met onze favoriete kleurtrainer Sonya Bloemhart wist Valentina vrij snel een leuk plan te bedenken voor Germain. De kleurencombinatie van drie verschillende kleuren die wel dicht bij elkaar liggen geven een mooi kleurbeeld en diepte.

Germain was enorm verrast met de mooie creatie. Haar woorden waren: we hadden een voor foto moeten maken, wat een metamorfose!
Duidelijk vandaag weer een mooie kleur gemaakt bij Jitty’s.

De kracht van Make-up in combinatie met een mooie kleur.

mooie_kleur_ptHet voordeel is dat wij bij Jitty’s Hair and Make-up verschillende visagisten in huis hebben. Juist door de visagie aan te passen aan de haarkleur en huidtonen kan je een Total Look creëren en wil je iemand echt blij maken dan is het van belang dat de totale look past bij gezichtvorm, huidtonen, kleding stijl, leefwijze en natuurlijk bij zijn of haar persoonlijk. Dit is de uitdaging die wij keer op keer met vol plezier aangaan bij Jitty’s Hair and Make-up. Wij worden blij als onze klanten blij zijn met hun haar, vandaag, morgen, volgende week, volgende maand. Niet voor niets is onze slogan.

|||ALWAYS HAPPY HAIRDAYS WITH JITTY’S!|||

Meer foto’s van onze Stylisyt Valentina is hier te zien

 

 

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *