Valentina volgt een MasterClass bruidskapsels

Ronald Pronknieuws, Portfolio ValentinaLeave a Comment

Valentina is onlangs drie dagen op training geweest voor bruidskapsels. Dit om nieuwe technieken te leren en bestaande technieken te verbeteren. Ronald en Valentina zijn bovendien bezig om een bruidscollectie te maken. Ze zochten dus ook wat extra inspiratie. Ronald heeft al jaren de MasterClass bij Kelly Baron bruidskapsels op het oog voor team Jitty’s. Dus dit was de uitgelezen kans om deze training te boeken. 

Driedaagse bootcamp bruidskapsels

Valentina heeft drie volle dagen getraind op de academy van Kelly Baron. En loopt nu op een grote roze wolk. Ze heeft zoveel bijgeleerd dat ze niet kan wachten om aan de slag te gaan voor de nieuwe collectie. Ook kan ze niet wachten op nieuwe bruiden om de geleerde lessen in praktijk te brengen.

Bruidskapsels Amsterdam

Een systematische aanpak.

Wat de leermethode van Kelly onderscheidt, is een zeer systematische aanpak. Eigenlijk heeft elk kapsel eenzelfde aanpak. Er is een duidelijk begin en een stappenplan hoe het kapsel te creëren. Valentina: ‘door de systematische aanpak heb ik nu veel meer rust om het kapsel te creëren. Ook heeft Kelly me geleerd om niet te moeilijk te denken. Door de rust werk ik netter en beter dan voorheen”.

Een enorme boost aan creativiteit

Behalve dat Valentina makkelijker en systematischer heeft leren werken, heeft ze een enorme dosis creatieve opties voor bruisende bruidskapsels gekregen. Kelly heeft haar echt aan de hand meegenomen en zoveel nieuwe mogelijkheden laten zien voor bruidskapsels. Valentina heeft de eerste nacht na de training nauwelijks kunnen slapen, ze kon alleen nog maar aan bruidskapsels denken. 

De bruidscollectie van Valentina en Ronald

Valentina en Ronald beginnen nu met de voorbereidingen voor de collectie. Modellen zoeken, kapsels creëren, afspraken maken met bruidswinkels voor het gebruik van bruidsjurken en nog andere zaken. De planning is om begin januari de studio in te gaan en de collectie in februari te publiceren. De collectie dient als inspiratie voor onze klanten. Valentina wil een grote diversiteit laten zien aan bruidskapsels. Vaak denken bruiden in vaste patronen, omdat ze deze voorbeelden het meeste zien. Maar buiten de klassieke bruidskapsels zijn er tegenwoordig zoveel nieuwe mogelijkheden die het kapsel juist een wat modernere en lossere look kunnen geven. We houden je op de hoogte met deze collectie. En hopen jou net zo te inspireren.

Bruidskapsel boeken bij Jitty’s?

Ga je zelf trouwen of ga ja als gast naar een bruiloft toe? Wij kunnen je helpen met een kapsel dat echt bij jou past. Want als het echt bij je past, dan voel je je blij. En dan maken we wederom onze slogan waar: “ALWAYS HAPPY HAIRDAYS WITH JITTY’S!”

Wil je meer weten, boek dan een gratis adviesgesprek. We boeken dan geheel vrijblijvend tijd voor jou uit en gaan samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Meer info over bruidskapsel kan je hier lezen.

 

Tot ziens in onze salon!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *