Welke kleur past bij mij?

Dat is een vraag die we heel vaak krijgen bij ons in de salon. En dat is een goede vraag, want helaas maken mensen nog wel eens verkeerde keuzes voor kleuren die niet bij ze passen. De juiste kleurkeuze is belangrijk voor kleding, je make-up en je haarkleur. Een nieuwe jurk staat een stuk beter als de kleur past bij jouw gelaat. De keuze voor make-up en haarkleur zijn nog belangrijker. Als het karakter van deze kleuren echt bij jou past, dan zie je er direct jonger, frisser en gezonder uit.

Hoe kies je kleuren die bij je passen?

Op dit moment hebben wij een bijzonder leuke actie, namelijk een gratis uitgebreid kleurconsult bij ons nieuwe talent, Sam. Tijdens dit consult, dat 25 minuten duurt, zal Sam de Total Color kleuranalyse uitvoeren. Na deze test weet je exact welke kleuren wel en niet bij je passen. En Sam gaat ook samen met jou op zoek naar looks die goed bij je staan. Je krijgt een compleet en vrijblijvend advies.

 

Tip: In onze blog met het gelijknamige artikel ‘welke haarkleur past bij mij?’ geven we ook veel antwoorden wat voor kleuren bij je passen

 

Onze junior Stylist Sam

Sam is één van de talenten die bij Jitty’s werken. Kleuren zit hem in de vingers. Niet alleen werkt hij bijzonder netjes, hij denkt mee met de klant en komt met verrassende creatieve kleuren, die heel chique en draagbaar zijn. Kijk bijvoorbeeld naar Romy, Miss Universal Nederland. Zij is gekleurd door Sam.

 

Boek hier jouw gratis kleuranalyse

 

Wordt mijn haar droog van al dat kleuren?

Vaak horen we dat klanten niet meer willen kleuren, omdat hun haar droog is geworden. Of ze durven niet te kleuren, omdat ze negatieve verhalen van mensen horen met droog of beschadigd haar. Maar deze angst voor kleuren is helemaal niet nodig. Het geheim is om de manier van kleuren en het gebruik van de thuisverzorging op elkaar af te stemmen. Wij merken dat veel klanten niet de juiste producten gebruiken en ook worden ze verkeerd gebruikt. Tijdens de uitgebreide kleuranalyse gaat Sam jouw haarkwaliteit testen. Hij zal je een persoonlijk advies geven, zodat jij voortaan weet hoe je jouw haar gezond, glanzend en sterk kunt houden.

 

Mooi haar begint bij gezond haar.

 

Boek nu jouw gratis uitgebreide kleuranalyse

 

Het boeken gaat heel eenvoudig in ons online boekingssysteem. Sam werkt op:

Maandag

Donderdag

Zaterdag

Zondag

 

Veel plezier met deze gratis kleuranalyse!

 

 

Boek hier jouw gratis kleuranalyse