BOL en BBL leerplekken beschikbaar

Topstylist en leidinggevende gezocht bij Jitty’s hair and Make-up

Een uitdagende baan in het kappersvak

vacature 1: Assistent leiding gevende/leidinggevende cq bedrijfsleider en of creatief trainer
vacature 2: Topstylist/kleurexpert gezocht

 

Is jouw passie mensen begeleiden en teams bouwen? Bij Jitty’s zijn we op zoek naar een creatieve topper die het leuk vind om een team aan te sturen. We zijn een bedrijf waar veel kansen zijn om door te groeien, trainingen en opleidingen worden er op alle niveaus aangeboden in het binnen en buitenland.

 

De functie leidinggevende is een functie die op maar ingericht kan worden. Wij vinden het belangrijk dat ons personeel de taken heeft die ze leuk vinden en uitdagend vinden. Samen maken we een functieprofiel wat past bij jouw wensen.

Het werk bij Jitty’s Hair and Make-up is uitdagend, want je hebt dagelijks te maken met een zeer diverse klantengroep met wensen variërend van simpel bijknippen tot totale metamorfoses. Het team van Jitty’s kenmerkt zich door de losse en openhartige sfeer vol onderling respect, want iedereen is bij ons gelijk. Ook klanten prijzen Jitty’s Hair and Make-up om de persoonlijke benadering, de gezellige sfeer en creativiteit van onze kappers. Lees bijvoorbeeld deze verhalen eens.

Een bedrijf met opleidingsmogelijkheden en veel creatieve extra’s

Wil jij doorgroeien in het kappersvak? Bij Jitty’s Hair and Make-up hebben we ruime opleidingsmogelijkheden. Met de ondersteuning van de Academie van L’Oréal Professionnel zijn er talloze creatieve en technische trainingen mogelijk van de beste trainers in Nederland. Denk aan Berni Ottjes, Olaf van den Wildenberg en Dominic Vleer Timmers. Buiten de Academey krijgen we salontrainingen met inspirerende trainers zoals Sonya Bloemhart. En intern wordt er ook getraind en jij zal zelf trainingen gaan geven. Bij Jitty’s Hair and Make-up werken we namelijk met het principe dat iedereen zowel leerling als leraar is. We delen onze kennis onderling. Niet alleen versterkt dit de teamgeest, maar we groeien op deze manier ook samen naar een hoger niveau. En wil je nog meer trainingen? Alles is bespreekbaar, zelfs trainingen in Londen of Parijs. Bij Jitty’s Hair and Make-up is er geen plafond voor jouw ambitie! Maar we bieden ook nog veel creatieve extra’s. We doen mee aan wedstrijden, er zijn regelmatig fotoshoots en we organiseren shows, waar ook jij aan mee kunt werken.

Salaris is basis CAO met gewenste toevoegingen welke onderhandelbaar zijn.

Wil je meer weten? Kijk op onze site en bekijk onze video’s op www.youtube.com/vanavondnaardekapper

Heb je interesse in deze uitdagende functie, neem dan contact op via 020 – 61 88 802 of stuur jouw CV en motivatie naar info@jitty.nl

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *