Yulia

Yulia werkt al een zeer lange tijd voor Jitty's. Zij komt oorspronkelijk uit Rusland en spreekt dus ook Russisch verder spreekt ze prima Nederlands en Engels. Yulia heeft een zeer ruime ervaring in het kappersvak. Zo heeft ze in Rusland veel kappersshows gedaan. Verder heeft ze extreem veel opleidingen gevolgd, de meeste op een zeer hoog internationaal niveau. Zo is Yulia meerdere jaren getraind op de academy van llongueras, ook heeft Yulia diversen trainingen gevolgd op de Vidal Sassoon Academy in London.

Alle trainingen hebben haar geen windeieren gelegd. Zo heeft Yulia twee maal de zeer creatieve wedstrijd Revlon Style Masters gewonnen en ze heeft de American Crew All start Challenge Benelux gewonnen. Het maakt het blij en hopelijk is ze er zeer trots op. Maar het zit in het karakter van Yulia om twee benen op de grond te houden. Opscheppen is een woord wat zij niet kent dus moeten wij dit af en tie voor haar doen. Nee Yulia is een lieve en bescheiden vrouw met 1000% passie voor haar vak.

Yulia is onze winkel kleurexpert dus voor creatieve en/of ingewikkelde kleuringen zit je bij haar goed. Verder is knippen haar passie en opsteken of bruidswerk doet ze ook graag. Yulia werkt als TopStylist bij Jitty's

Neem eens een kijkje op onderstaande pagina's waar Yulia een aandeel in heeft

Recensies Yulia

Lees meer verhalen

van Jitty's fans

Gerda

Glaasje wijn

Ik Ben vanavond (21 feb 2019) behandeld door Yulia. We hebben veel over Barcelona en st. Petersburg gesproken, heel gezellig. Maar belangrijker nog was dat ze goed naar mijn wensen luisterde en goed advies on top gaf. De uitvoering was perfect: mooie highlights en niet teveel geknipt …. heel blij. Glaasje rode wijn smaakte ook prima na een pittige werkdag ??

Caroline

TOPKLASSE

Julia is een expert als je een stijlvolle bob wil. Dit kunnen maar weinige kappers. Topkwaliteit in een hartelijke sfeer. Aanrader.