Lia

Lia is een klasse apart. Wij ervaren haar als de liefste persoon die we kennen, terwijl Lia zichzelf dus niet zo ziet. Omdat zij geen onrecht duldt en als dat er wel is, kan ze daar hartstochtelijk op reageren. Maar 99% van de tijd is ze iemand met een opvallend lief en prachtig karakter. En qua vaktechniek is Lia één van de meest ervaren kappers. Zowel in technisch als creatief opzicht zijn wij trots op Lia. Het was dan ook een logische stap om haar onlangs te laten promoveren tot Master Stylist. Wij nodigen je uit om haar werk te bekijken.

En weet je niet precies wat je wil of kunt met jouw haar? Lia kan goed helpen met een passend advies. Boek meteen een gratis adviesgesprek bij haar.

Lia is van Griekse afkomst en de spreektaal met haar is ofwel Engels of Grieks.Neem eens een kijkje op onderstaande pagina's waar Lia een aandeel in heeft

Recensies Lia

Lees meer verhalen

van Jitty's fans

Kiek

★★★★★

Na mijn verhuizing, op zoek naar een andere kapper, vandaag voor het eerst bij Jitty’s geweest. Heel fijn geknipt door Lia, vol aandacht, vakkundig en heel vriendelijk. Ik ben ook erg blij met mijn kleur. De massagestoel was trouwens super. Ik kom hier zeker terug!

Lisanne

★★★★★

Ben heel goed geholpen door Lia! Ze heeft perfect geverfd (balayage) en kon goed mijn wensen vertalen in kapsel zonder dat ik zelf precies wist wat ik wilde. Daarnaast was ze heel aardig en nam ze de tijd om het goed te doen. Heel tevreden weggegaan!

Sanggeeta

Ik was gisteren nog met mijn vriendin naar Jitty’s. Ze wilde graag laten knippen, maar is vaak bang om te laten knippen omdat het wel eens bij andere kappers mis ging. Maar ik raadde haar Jitty’s aan. Ik ga zelf altijd naar daar en laat me knippen door Lia, ze is geweldig en geeft me altijd goed advies. Mijn vriendin was gisteren erg blij met haar kapsel en ze komt zeker terug.

ZOHAIR

BEST HAIRDRESSER!
Lia is the best hairdresser I know! Very professional, knows what to do with every hair. Gives the best option suitable for your hair or your wishes. Besides that… Friendly and smart!
Go there! ?