Audrey

Audrey is een jonge meid, die geboren lijkt voor dit vak. Haar grootste passie is make-up, waar ze dan ook veel kennis van heeft en indrukwekkend goed in is. Kleuren doet ze ook graag en zeker niet onverdienstelijk. Ze levert nu al prachtig werk op. Audrey werkt bij ons als junior stylist en visagiste.

Neem eens een kijkje op onderstaande pagina's waar Audrey een aandeel in heeft

Recensies Audrey

Lees meer verhalen

van Jitty's fans

Mijn hoofdhuid werd vakkundig geanalyseerd

Ik had veel last van haaruitval en een jeukende hoofdhuid. Mijn eigen kapper kon niets met mijn probleem en ook mijn dermatoloog kon niets voor mij betekenen. Via Google kwam ik op Jitty’s. Ik kon snel terecht en werd geholpen door Audry. Mijn hoofdhuid werd vakkundig geanalyseerd en samen met de manager werd een behandelplan opgesteld. Mijn hoofd jeukt niet meer en de haaruitval is zo goed als verdwenen. Bij mijn tweede bezoek heb ik mijn haar laten kleuren. Ook weer heel vakkundig gedaan. Ik voelde mij bij Jitty’s direct op mijn gemak, fijne zaak, intieme sfeer, helemaal TOP!!!

Salomé

 

Super leuke meiden bij Jitty’s!!

Ik heb zwaar beschadigt haar daarvoor heb ik mij laten behandelen met een ola plex herstel behandeling door de Junior Stylist Audrey. Ik heb er heel erg tevreden mee tot nu toe, mijn haar voelde gelijk veel sterker, voller en levendiger aan. Hier ga ik thuis verder aan werken. Ook ben ik erg goed geadviseerd door Valentina over de producten en de manier van werken. Super leuke meiden bij Jitty’s!!

Laura