Image
Image

TEAM JITTY'S

Image

Deze mensen zorgen voor de magie binnen Jitty's

Image
Boek Jitty

Jitty Vasquez Dela Cruz

Master Stylist en mede eigenaar

Jitty is eigenaar van Jitty's en zowel zakelijk als privé partner van Ronald. Herkenbaar bij hem is zijn liefdevolle en geduldige werkwijze. Maar hierachter gloeit ook altijd een creatief vuur, dat je vooral duidelijk ziet als hij op het podium werkt.

Lees meer over Jitty hier

Image

Ronald Pronk

Manager en mede eigenaar

Ronald is eigenaar van Jitty's en zowel zakelijk als privé partner van Jitty. Ronald doet alles behalve knippen en kleuren. Niet alleen heeft hij de salon gebouwd, hij traint ook het team op het gebied van marketing, communicatie en customer service. Zijn doel is om samen altijd te blijven verbeteren.

Lees meer over Ronald hier

Image
Boek Valentina

Valentina

Top Stylist, Kérastase Ambassadeur, Kleurexpert en opleider

Valentina is veelzijdig in haar talenten. Niet alleen traint en begeleidt zij al onze junioren, zij weet ook alles van mooi kleuren en ze traint het hele team over alle nieuwe producten. Haar passie is om klanten blij te maken door goed te luisteren naar hun wens in combinatie met haar kennis en vooral creativiteit.

Lees meer over Valentina hier

Image
Boek Lia

Lia

Master Stylist

Lia een gedreven kapper en zeer sterk in zowel knippen als kleuren. Lief en integer, recht-door-zee en met oog voor detail. Zo kun je haar het beste omschrijven. Met recht is ze onlangs gepromoveerd tot Master Stylist.

Lees meer over Lia hier

Image
Boek Merel

Merel

Stylist

Merel is ons jongste talent. Prachtig om te zien dat zij het kappersvak op haar leeftijd al zo omarmt en ook al zoveel kan. Dat komt misschien omdat ze uit een bevlogen kappersfamilie komt. Hoe dan ook, bij Merel zit je goed!

Lees meer over Merel hier

Image
Boek Patrick

Patrick

Stylist

Patrick is pas op latere leeftijd kapper geworden en enorm gedreven. Hij heeft zelfs een eigen youtube kanaal, waar hij zijn werk laat zien. Op dit moment heeft hij al meer dan 5,5 miljoen views en dat vinden wij indrukwekkend.

Lees meer over Patrick hier

Image
Boek Yulia

Yulia

Top Stylist

Yulia is een zeer ervaren kapper. In Rusland heeft ze bovendien veel podiumwerk gedaan. Ook heeft ze een grote hoeveelheid vaktrainingen gevolgd van internationale bekende trainers en meerdere wedstrijden gewonnen. We zijn trots op Yulia!!

Lees hier meer over Yulia

Image
Boek Audrey

Audrey

Junior Stylist

Audrey is onze jongste telg. Wat een talent en passie laat zij al zien. We zijn haar nog druk aan het trainen, maar voor de meeste kleuringen draait ze inmiddels haar hand niet meer om. Deze dame komt er wel!

Lees hier meer over Audrey