Sterke line-up DJ DRINKS DELUXE 1 december

Ronald PronknieuwsLeave a Comment

Een bijzonder sterke line-up DJ DRINKS DELUXE 1 december Wereld Aids Dag

Deze versie van DJ DRINKS DELUXE wordt de meest bijzondere van dit jaar vanwege Wereld Aids Dag. Bij Jitty’s geven we al jaren extra aandacht aan Wereld Aids Dag en deze keer doen we dat met een zeer uitgebreide versie van DJ DRINKS DELUXE

 

Hapjes, drankjes en BIZAR goede dj’s!

Op 1 december pakken we uit, dus we hebben de beste dj’s uit ons netwerk gevraagd om ons te ondersteunen op dit speciale Wereld Aids Dag event. Je kunt gewoon naar de kapper, maar wel onder bijzondere omstandigheden. Vooral aan het begin van de dag zullen de dj’s rustig draaien. Denk bijvoorbeeld aan lekkere jazz en lounge muziek. En als we klaar zijn met knippen en kleuren, gaat niemand minder dan Quinten de Rozario (oud dj van de Roxy) het event feestelijk afsluiten. Kom langs op 1 december en geniet van deze zeer sterke line up:

  • Slot 1 12:00 – 14:00 PRonX
  • Slot 2 14:00 – 15:30 Olivier Meijs  
  • Slot 3 15:30 – 17:30 DJ Edgar Tempelman  
  • Slot 4 17:30 – 19:30 DJ Sheryl Lynn  
  • Slot 5 19:30 – 21:30 Quinten de Rozario

12.00 tot 14.00 PRonX met Jazz, Soul en lounge tunes

PRonX, oftewel onze eigen Ronald Pronk, is de enige ‘beginner’ in deze rij. Iets meer dan een jaar geleden is Ronald begonnen om het dj vak te leren. Dit doet hij bij DJ School Amsterdam, waar hij een heuse dj-opleiding volgt. En niet onverdienstelijk. Anderhalf jaar na zijn eerste les heeft Ronald al een groot evenement georganiseerd, draait hij bij diverse betaalde klussen in de Amsterdamse horeca en laatst was Ronald de dj en geluidstechnicus op het NDSM food festival. Bovendien heeft hij op meerdere evenementen gedraaid en natuurlijk is Ronald de vaste dj op ons DJ DRINKS DELUXE evenement. Ronald kan verschillende stijlen draaien, maar hij heeft een voorliefde voor Jazz, Soul en Lounge. Dus dat is ook wat je kunt verwachten in deze twee uur.

 

14:00 – 15.30 Olivier Meijs, professional dj & co-founder Dj School Amsterdam

We zijn verheugd om Olivier als dj te mogen verwelkomen op dit event. Niet alleen is Olivier een zeer ervaren dj, hij is ook nog eens de vaste docent van PRonX, onze eigen dj Ronald. Hoe leuk is dat! Olivier Meijs is een doorgewinterde allround DJ met zijn roots diep in de funk en soul. Hij deed ruim 1500 gigs sinds hij in 1996 begon met draaien. Trad op in alle grote venues van Amsterdam en had jarenlange residencies in clubs als More, Meander, Odeon, Werck en Amstelhaven. Was één helft van het DJ/Producer-duo Grooveservice waarmee hij headliner was op de grootste disco/funk feesten van het land. Olivier was in 2009 mede oprichter van DJ School Amsterdam, dat in tien jaar tijd uitgroeide tot één van de meest vooraanstaande dance-opleidingen van de wereld.

In de 1,5 uur dat hij gaat draaien, zal Olivier de vertaalslag maken van de jazz en lounge van PRonX naar een gezellige en levendige cocktail setting. Een dj om niet te missen!

 

15.30 – 17.30 DJ Edgar Tempelman

Edgar heeft meerdere keren bij Jitty’s gedraaid en niet zonder succes. Edgar is een allround DJ, dus bekend met alle muziekstromingen van de laatste 40 jaar. Zijn voorkeur gaat uit naar zogenaamde uptempo ‘feelgood’ music. Dat wil zeggen, binnen de stromingen jazz, soul, R&B, disco, pop, dance en house selecteert hij de tracks waar mensen vrolijk van worden en de tijd vergeten. Zijn kracht is zijn muzikaliteit. Niet voor niets treedt hij regelmatig op met live muzikanten en produceert hij zijn eigen tracks. Mensen komen wel eens naast zijn tafel staan om te kijken of hij wel echt aan het mixen is. Zo perfect komt het uit zijn tafel. Een genot om naar te luisteren!

 

17.30 – 19.30 DJ Sheryl Lynn 

We zijn bijzonder blij dat Sheryl Lynn bij ons komt draaien. Zij staat garant voor een energieke mix. Dj Sheryl Lynn is met ruim 143.000 duizend fans op haar facebookpagina een dj met een grote bekendheid. Sheryl Lynn is alweer enkele jaren geleden bekend geworden als miss Nederland. Ook heeft ze modellenwerk voor Jitty’s gedaan. En ze heeft een stichting waarmee ze hulpbehoevende mensen in de Filipijnen helpt. Met de grote ramp in 2013 heeft ze via haar stichting flinke bedragen opgehaald, waarmee ze onder meer huizen en scholen heeft laten bouwen. In 2016 is ze begonnen als dj en met succes. Met optredens in de Filipijnen, China, Duitsland, Engeland en Nederland mag je haar gerust een internationale dj noemen. Sheryl Lynn gaat de boel even goed opwarmen voor Quinten

 

19.30 – 21.00 De klapper van het event: Quinten de Rozario

We vinden het geweldig dat Quinten bij ons komt draaien. Hij is in Nederland, als dj, vooral bekend geworden door het draaien op feesten als MTC, Silly Symphonies en Superbimbo. Dit waren destijds grote festivals, maar hij was ook een bekende in clubs als de Roxy, Now & Wow en Nighttown. En daarnaast, voor een nieuwere generatie, door de release op WALL REC samen met Afrojack: Afrojack & Quinten de Rozario ft. Jessie K: Bald N Harry

 

Quinten heeft de draaitafels met de besten ter wereld gedeeld. Dit is echt een dj in hart en nieren en met een prachtige, indrukwekkende cv. Wat Quinten zo sterk maakt, zijn zijn eigen sound en zijn manier van mixen. Als we vroeger naar de Roxy gingen, was het al een plezier om naar hem te luisteren. Nu nog steeds weet hij het publiek te betoveren. Quinten draait als afsluiter van de avond. De stoelen gaan aan de kant, de volumeknop gaat iets omhoog en er mag uiteraard gedanst worden. Het dak mag er eigenlijk niet af, want er wonen buren boven ons, maar dat is onvermijdelijk met deze dj. Dit is je kans, dus kom vooral luisteren naar deze legendarische dj!

 

Lees hier meer over het event

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.