Russische kapster in Amsterdam bij Jitty’s Hair and Make-up

Yulia Samsonava Mulder is een Russische kapster in Nederland die verschillende awards gewonnen heeft en nu werkt ze in Amsterdam. Team Jitty’s is super blij dat Yulia terug is in de salon.
Zij heeft in 2008 al voor ons gewerkt als kapster. In 2009 en 2010 heeft ze nog trainingen voor ons verzorgd.  In 2014 en begin 2015 heeft ze voor ons gewerkt tot eind april. Nu na een korte pauze  komt Yulia weer het team van Jitty’s versterken. Welkom terug Yulia!

 Een interview met Yulia:

Waarom ben je kapster geworden?

Ik was altijd al met haar bezig. Al in mijn kindertijd. Waarom ik kapster wilde worden? Om het uiterlijk van mensen te kunnen veranderen. En om iets aan hun stemming te kunnen bijdragen. Dat is waarom ik nu nog kapster ben. Ik wil mensen blij maken.

Waar ben je je opleiding gaan volgen?

In ben begonnen op een privé school in Rusland. Jaren heb ik met Revlon gewerkt. En voor Revlon heb ik veel op beurzen gewerkt. In die tijd heb ik ook veel trainingen van Revlon gekregen. In Moscau maar ook in Spanje.
Daarna heb ik jaren getraind bij Llonqueres academie in Spanje. Dit is één van de beste academies ter wereld voor kappers. Ook heb ik trainingen gevolgd bij Vidal Sassoon, gedeeltelijk in de tijd dat ik de vorige keer bij Jitty’s werkte. Ook in 2008 heb ik trainingen gevolgd bij Loreal, bijvoorbeeld bij Berni Otjes

Wat vind je leuk aan het vak?

Soms kan ik zien dat mensen verdrietig of zwaarmoedig binnenkomen. Als je dan kan zorgen dat mensen met een glimlach weer naar buiten lopen, dan is dat is het mooiste wat er is.

Verder ben ik zo trots en blij vanwege de wedstrijden die ik gewonnen heb. Twee maal de Revlon Style masters en nu ook American Crew all stars challenge. Voor Benelux ben ik nu eerste geworden.
Tsja en dan is er nog iets, ik heb zoveel shows gedaan. Dat is ook heel mooi om te doen. Ik voel me zeker ook thuis op het podium.

Deze video laat alle finalisten ter wereld zien van de American Crew All Start Challenge waar Yulia eerste is geworden voor de Benelux. Zij is ook te zien in deze video:

WINNAAR REVLON STYLE MASTERS 2014 BENELUX

Met dit werk heeft Yulia de Revlon Style Masters gewonnen in 2014. Meer van haar werk is hier te zien
Je hebt hiervoor in andere salons gewerkt. Wat kan je hierover vertellen?

Ik ben begonnen met werken in Rusland. Daar heb ik in een aantal goede salons gewerkt. In 2008 ben ik naar Nederland gekomen. Ik ben toen vrij snel aangenomen bij jullie, bij Jitty’s Hair and Make-up. In 2010 ben ik mijn eigen salon gestart in Almere, maar ben toen nog een jaar als trainer blijven werken bij Jitty’s. Nu ben ik terug.
Mijn eigen salon heb ik nog steeds, maar ik ben blij om  daarbaast toch ook weer twee dagen per week bij Jitty’s te kunnen werken. Jullie zijn door de jaren een soort familie voor me geworden. Het is ook fijn om ons samen creatief verder te ontwikkelen.

Wat wil jij de klanten van Jitty’s graag bieden?

Kwalitatief goed werk. Dit doe ik niet alleen door de klanten goed te helpen, maar ook door mijn kennis weer verder door geven door het team te trainen. Met mijn passie voor Vidal Sassoon technieken wil ik de kappers bij Jitty’s verder helpen ontwikkelen en zo kunnen alle klanten bij Jitty’s hiervan profiteren. Ik leer ook weer van andere trainingen bij Jitty’s en zo kunnen we samen beter worden en de klanten beter helpen.

Wat zijn jouw doelen in het kappersvak?

Ik wil mijzelf verder ontwikkelen als trainer. Ik wil bij de top blijven, dus vooral door blijven trainen en aan wedstrijden mee blijven doen.

Wat zou je tegen de klanten van Jitty’s willen zeggen

Ik ben heel blij weer bij Jitty’s te mogen knippen en kleuren. Alle klanten van Jitty’s zijn meer dan welkom bij mij. Ik maak jullie graag blij!

Yulia zal bij ons gaan werken als Master Stylist. Wil je een afspraak bij haar boeken? Ze werkt bij ons op de zondag en op de donderdag. Natuurlijk is Yulia ook te boeken in ons mooie on-line afspraak systeem.

Schrijf een opmerking