persoonlijke stijlcoach voorbeeld Set en Jennifer

Vaak horen we klanten zeggen: “ik krijg het thuis natuurlijk nooit zo mooi als dat jij het doet”. En daarmee bedoelen ze het föhnen en het in model brengen van het haar. Wij willen hier verandering in gaan brengen. Want wij willen dat onze klanten blij zijn met hun haar. Bij voorkeur alle 365 dagen per jaar. Om dat te bereiken zijn goede producten en vaardigheden nodig. En aan die vaardigheden gaan we nu op een totaal nieuwe manier werken, samen met de klant.

“Ik kan nu zelf mijn haar föhnen op de manier zoals Jennifer dat altijd doet, al moet ik nog wel oefenen om het beter te leren. Ik heb nu een totaal nieuwe manier waarop ik mijn haar kan stylen en dat vind ik zo leuk!”

Onlangs is Set bij ons geweest voor zo een consultatie en trainingsessie. Set heeft prachtig haar, maar het is wat weerbastig. Zonder stylen zal het haar alle kanten op springen. Set kan hier goed mee omgaan. Een keer per week gebruikt ze een speciale stijltang; de Steampod van L’Oréal. Daarmee blijft haar haar de hele week goed zitten. Haar wens was om ook andere manieren van haarstylen te leren. Set is klant bij onze topstylist Jennifer en ze heeft in het consultatiegesprek aangegeven dat ze vindt dat Jennifer haar haar zo mooi fohnt. Ze zou dit dolgraag zelf leren. Zo gezegd zo gedaan. Jennifer en Set gingen aan de slag om de föhntechnieken te leren.

Hier is de hele fotoserie te zien van deze sessie. Wat prachtig is om te zien is dat in het begin Set de technieken duidelijk lastig vond. Aan de eerste foto’s in de serie zie je dat ze echt terug was in de schoolbanken en hard haar best moest doen om de aanwijzingen van Jennifer op te volgen. Maar het duurde niet lang voordat ze er heel veel lol in begon te krijgen. Set kreeg de slag te pakken. Een klein uurtje later was Set in een kleine extase, ”wauw ik heb gewoon mijn eigen haar in een slag geföhnd!” En daar doen we het voor; onze klanten blij maken.

Wil je zelf ook leren hoe je je haar kunt föhnen? In deze instructiefilm laat onze topstylist Jennifer zien hoe je dat moet aanpakken. En we hebben ook nog deze film waar we een andere föhntechniek laten zien. Maar je kunt natuurlijk een consultatiegesprek met instructie boeken bij Jitty’s Hair and Make-up. Dat kan via deze link. Ronald Pronk, onze manager, neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Wil je nog meer haar/make-up tips? Kijk dan eens op deze pagina.

Bekijk de hele foto serie hier

Aanvraag formulier persoonlijke stijl coach

Stuur ons je vraag of opmerking en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf een opmerking