Uitgebreide kleuranalyse

3/4 van alle kleuren staan je niet. Dat geldt voor ieder mens. Daarom is het goed om te weten welke kleuren juist wél bij je staan. Dat antwoord kun je krijgen tijdens een uitgebreide kleuranalyse. Nu tijdelijk helemaal gratis!
Boek een kleuranalyse
Bekijk onze behandelingen (22)
 
Jitty's Hair and Make-up

Welke kleur past bij mij?

persoonlijke kleuranalyse persoonlijke kleuranalyse

Dat is een vraag die we heel vaak krijgen bij ons in de salon. En dat is een goede vraag, want helaas maken mensen nog wel eens verkeerde keuzes voor kleuren die niet bij ze passen. De juiste kleurkeuze is belangrijk voor kleding, je make-up en je haarkleur. Een nieuwe jurk staat een stuk beter als de kleur past bij jouw gelaat. De keuze voor make-up en haarkleur zijn nog belangrijker. Als het karakter van deze kleuren echt bij jou past, dan zie je er direct jonger, frisser en gezonder uit.

Hoe kies je kleuren die bij je passen?

persoonlijke kleuranalyse persoonlijke kleuranalyse

Op dit moment hebben wij een bijzonder leuke actie, namelijk een gratis uitgebreid kleurconsult bij Valentina, Yulia of Jitty helemaal gratis! Na deze test weet je exact welke kleuren wel en niet bij je passen. En Valentina, Yulia of Jitty gaan ook samen met jou op zoek naar looks die goed bij je staan. Je krijgt een compleet en vrijblijvend advies. Boek nu een gratis uitgebreide kleurtest bij Jitty's

Tip over kleuren die echt bij jou passen

Tip: In onze blog met het gelijknamige artikel ‘welke haarkleur past bij mij?’ geven we ook veel antwoorden wat voor kleuren bij je passen

Image

Jitty's fans

Monique

Belangrijk is dat ze bij Jitty’s echt kijken naar wie ik ben. Ik ga hier altijd weg als mezelf, maar wel een verbeterde versie van mezelf.

Guido

“Elke keer als ik kom vragen ze “Hoe wil je het?”. Telkens luidt mijn antwoord: “Kort”. En altijd vertrek ik met ‘meer’ haar, dan waarmee ik kwam. Dat is in een notendop waarom ik bij Jitty’s blijf komen.”

Marjolein

Eindelijk een ècht goede kapper gevonden! De sfeer, de persoonlijke benadering, de passie voor het vak wat men bij Jitty’s heeft maar het belangrijkste; het geweldige -en precies zoals jij het wilt- resultaat vormen enkele key-uitlatingen die passen bij Jitty’s. Een werkelijk geweldige kapsalon.

Stefana

FANTASTISCH!!!! Gisteren was ik voor de derde keer bij Jitty’s Salon. Wederom loop ik meer dan tevreden de winkel uit, omdat ik *** heel erg blij ben met de deskundigheid van haren kleuren. Ze kijken zo goed naar tinten, je huid etc. Voor mij is Jitty een echte HAIR- AND COLOR ARTIST. Bedankt weer en tot ziens!!