Persoonlijke kleuranalyse

AANBIEDING; bij knippen, kleuren plus highlight krijgt u gratis een Total Color Kleurenwaaier!

Heeft u altijd al willen weten welke kleuren bij u passen? Met de Total Color test kunnen wij u binnen 10 minuten een zeer uitgebreid en onderbouwd advies geven met betrekking tot de voor u meest geschikte kleuren bij kleding, make-up en natuurlijk het haar. De test is gratis voor onze klanten. Met behulp van sjaals testen we welke huidtonen bij u het meeste aanwezig zijn waardoor wij als kleur specialist en kapper in Amsterdam u een passend advies kunnen geven.

De total color kleurenwaaier

Afhankelijk van wat de uitslag van de kleurentest is, hebben we voor u een kleurenwaaier met de kleuren die bij u passen. Met behulp van deze kleurenwaaier wordt het een stuk eenvoudiger om de juiste make-up en kleding aan te schaffen. Ook voor mannen is deze test zeer zinvol. De juiste kleur van een overhemd en stropdas maken het verschil. Met behulp van deze test is deze keuze voortaan makkelijk te maken.
De Total color kleurenwaaier kunt u bij ons aanschaffen voor € 12,50.

De kleurentest

Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk onze videoclip over Total Color en ervaar zelf wat een verschil een goede test kan maken!