Kwaliteit

Kwaliteit is een breed begrip. Voor ons is kwaliteit evengoed eenvoudig. Blije klanten, blij personeel en ondernemers die elke dag weer met trots hun winkel openen. In de volgende paragrafen proberen we uit te leggen hoe we dit doen.

Onze missie

Een kapsalon in Amsterdam waar gezelligheid, een ontspannen sfeer en persoonlijk contact op een aangename manier samen komen. Door stylisten en visagisten een werkplek te geven waar artistieke creaties, individuele ontwikkeling, teamspirit en klanttevredenheid de belangrijkste waarden zijn, hebben wij een team kunnen samenstellen dat zich ten doel stelt om continu kennis te blijven vergaren en deze optimaal in te zetten ten behoeve van onze dienstverlening. Want Jitty’s streeft ernaar om de innerlijke- en uiterlijke schoonheid van het individu op de best mogelijke manier te presenteren. Jitty’s haalt het mooiste in een mens naar boven. Jitty’s laat zien wie je bent!

Image

Merkwaardes

Fun + Genieten 

Leren

Verbinden

365 dagen Happy Hairdays

 Fun + genietengeniet van het leven en heb lol. Dit is de belangrijkste waarde voor ons. Niet voor niets zeggen klanten wel eens: “het is bij jullie net een gezellig café, waar je ook nog geknipt kunt worden!”. Genieten van het leven en samen lachen is de gemene deler van het hele Jitty’s team.

Leren: deze waarde is de bouwsteen van dit bedrijf. Wij leren elke dag nog als kapper. Educatie, op het gebied van management, vaktechniek en communicatie, bepaalt voor ons de kwaliteit. Een leven lang leren, is ons levensmotto.

Verbindenklanten worden vrienden en vrienden worden klanten. Natuurlijk zijn niet al onze klanten onze vrienden, maar wij proberen met elke klant een persoonlijke band op te bouwen. Want pas als je elkaar echt goed begrijpt, kun je elkaar optimaal helpen.

365 dagen happy hairdays:

ons doel is glashelder. Wij willen dat onze klanten 365 dagen blij zijn met hun haar. Een helder advies kunnen geven, de klant de kennis en producten kunnen bieden om het kapsel thuis ook zelf te kunnen blijven onderhouden en continu goede educatie van het team zijn enkele voorbeelden waardoor wij dit bereiken. Elke dag blij met jouw haar, dat is waarom wij kappers willen zijn!Wij zijn er voor je!

Wij (Ronald en Jitty) zijn er voor jou. Voor ons is niets zo belangrijk als de kwaliteit van onze zaak. Ons personeel is tot in de puntjes getraind, maar we zijn ook gewoon mensen. Fouten maken mag, want daar leer je van en dat is nodig om te blijven verbeteren. Bij ons is daarom alles bespreekbaar. Onze teamleden worden ook nooit terechtgewezen bij een fout of vergissing. Wij hebben altijd het beste voor met onze klanten, maar ook met ons team. Maar kom zeker terug als je ergens niet blij mee bent. Wat er ook gebeurt, wij oordelen niet, maar lossen het graag op en proberen hiervan te leren. Want team Jitty’s wil alleen maar blije klanten!

Heb je tips voor ons? Zie je iets in ons bedrijf wat anders en of beter kan? Spreek ons aan, bel ons, mail ons, app ons. Met volle aandacht luisteren we naar jouw verhaal. Want alles wat onze winkel kan verbeteren, is belangrijk voor ons.

Dank voor je input.

Ronald en Jitty

Telefoon Ronald: 06-22784047

Telefoon Jitty: 06-41315347

Vertel ons je ervaring, goed of slecht

Image