Jitty’s team

Het team van Jitty’s is precies wat onze salon zo uniek maakt. De unieke Jitty’s sfeer, echte aandacht voor de klant, passie voor het kappersvak en de wens het beste voor onze klanten te bieden is datgene wat juist door ons team tot stand komt. Door veel tijd te besteden aan vaktechnische trainingen maar ook bijvoorbeeld communicatie-trainingen en team-trainingen zijn wij in staat een hoog service-niveau te halen. En dat is waar onze visie samenkomt, enthousiasme om het verschil te maken! Lees maar eens wat onze medewerkers zelf zegen:

_D3_9106Naam: Jitty Dela Cruz

Functie: mede eigenaar/ Artistiek leider/ Master Stylist

Ik werk bij Jitty’s omdat: Ik wil graag mijn artistieke visie en persoonlijke aandacht delen met mijn klanten

Mijn passie in het kappersvak is: Elke klant helpen om zijn eigen Look te vinden en om een warme en authentieke sfeer te creëren in mijn zaak

Wat ik mijn klanten wil bieden: mijn klanten helpen hun innerlijke schoonheid/ identiteit te durven tonen met hun eigen look

Lees meer over Jitty in dit artikel

 

_D3_9092Naam: Ronald Pronk

Functie: mede eigenaar/ manager

Ik werk bij Jitty’s omdat: ik geloof in de Jitty’s sfeer, een team wat echt aandacht heeft voor de klant en waar goed luisteren naar de klant één van de kernwaardes is. Dit in combinatie met een sterk getraind team op vooral vaktechniek en artisticiteit levert een totaalconcept op waar ik achter sta.

 Mijn passie in het kappersvak is: twee zaken, ten eerste mooi werk want er gaat niets boven goed vakmanschap. Maar wellicht nog belangrijker is de glimlach van onze klanten en mijn team die met plezier naar onze zaak komen. Juist dat kleine stukje levensgeluk, die glimlach is datgene waar ik het voor doe!

Wat ik mijn klanten wil bieden: een salon die verder gaat dan alleen kwaliteit bieden, een salon waar persoonlijke aandacht voorop staat!

Lees meer over Ronald Pronk in dit artikel

_D3_9120Naam: Valentina

Functie: Stylist

Ik werk bij Jitty’s omdat:  wij bij jitty’s veel aandacht geven aan de klant, de klant staat op nummer 1. Maar juist ook omdat de liefde voor het vak voorop staat. Technisch en creatief is het een fijne plek om te werken en niet in de laatste plaats omdat we een fijn team hebben.

Mijn passie in het kappersvak is:  mensen zelf vertrouwen geven en mensen mooi maken en natuurlijk de creativiteit. Met mensen omgaan, gezelligheid en toch creatief bezig zijn waar vind je die combinatie? Geweldig!

Wat ik mijn klanten wil bieden: een gezellige liefde volle sfeer en een eindresultaat waar de klant zelf vertrouwen van krijgt.

Icandara_klNaam: Candara

Functie: Topstylist

Ik werk bij Jitty’s omdat: ik respect heb voor het bedrijf, er is veel ontwikkeling en groei waardoor ik vertrouwen in de toekomst heb. En ik houd van de Jitty’s sfeer!

Mijn passie in het kappersvak is: Mijn klanten helpen met creatieve technieken, de positieve mind en spirit van mijn klanten accentueren en stimuleren.

Wat ik mijn klanten wil bieden: Kennis hoe de styling en verzorging producten te gebruiken waardoor ze maximaal kunnen genieten van hun coupe/kleur/styling en make-up!