Onze missie

Een kapsalon in Amsterdam waar gezelligheid, een ontspannen sfeer en persoonlijk contact op een aangename manier samen komen. Door stylisten en visagisten een werkplek te geven waar artistieke creaties, individuele ontwikkeling, team spirit en klanttevredenheid de belangrijkste waarden zijn, hebben wij een team kunnen samenstellen dat zich ten doel stelt om continu kennis te blijven vergaren en deze optimaal in te zetten ten behoeve van onze dienstverlening. Want Jitty’s streeft ernaar om de innerlijke- en uiterlijke schoonheid van het individu op de best mogelijke manier te presenteren. Jitty’s haalt het mooiste in een mens naar boven. Jitty’s laat zien wie je bent!

Meer info over onze dienstverlening vind je hier:

Beste kapper van Amsterdam

Kwaliteit en Jitty’s

Kwaliteit, aandacht en service zijn de drie peilers waar de dienstverlening van Jitty’s op gebouwd is. Om op deze drie punten goed te presteren, wordt ons team regelmatig getraind op vaktechniek, adviesvaardigheden en artistieke skills. Continu houden we ons doel voor ogen en dat is dat we streven naar bovengemiddeld tevreden klanten. Aan de hand van schriftelijke en telefonische enquêtes controleren we regelmatig de klanttevredenheid. De uitkomst van deze metingen wordt gebruikt om de kwaliteit te verbeteren. En met succes. In 2012 hebben 48% van onze klanten de dienstverlening van Jitty’s Hair and Make-up gewaardeerd met een negen of een tien.

Happy Hairdays garantie

Wij willen dat jij blij bent met je haar en daarom geven wij een garantie op alles wat we met jouw haar doen. Dit doen wij door goed getrainde stylisten in te zetten die bovendien werken met de beste producten. Verder besteden wij veel aandacht aan een goed intake gesprek, want goed luisteren naar de wens van onze klanten is voor ons belangrijk. Pas als wij jouw wensen goed begrijpen, kunnen wij je een passend advies geven en zorgen dat jij daadwerkelijk blij de deur uitloopt. Mocht je, ondanks onze goede bedoelingen, toch niet helemaal tevreden zijn, kom dan gerust terug en deel je kritiek met ons team. Wij willen er uiteraard alles aan doen om je alsnog blij te maken. Dat is onze garantie.

|||ALWAYS HAPPY HAIRDAYS WITH JITTY’S|||