BOL en BBL leerplekken beschikbaar

Topstylist en leidinggevende gezocht bij Jitty’s hair and Make-up

Een uitdagende baan in het kappersvak

vacature 1: Assistent leiding gevende/leidinggevende cq bedrijfsleider en of creatief trainer
vacature 2: Topstylist/kleurexpert gezocht

 

Is jouw passie mensen begeleiden en teams bouwen? Bij Jitty’s zijn we op zoek naar een creatieve topper die het leuk vind om een team aan te sturen. We zijn een bedrijf waar veel kansen zijn om door te groeien, trainingen en opleidingen worden er op alle niveaus aangeboden in het binnen en buitenland.

Lees meer

Met je handen in het haar

Bad hairday, wie kent het niet?

Jouw haar wil niet in model komen. Het pluist, is dof en mist glans of de kleur is saai of past helemaal niet bij jou. Je kijkt in de spiegel en denkt WTF? Sorry voor het taalgebruik, maar zo gaat het soms. Herkenbaar? Of zit jouw haar altijd goed? Wow, dat is geweldig! Helaas is dat niet bij iedereen zo….

Lees meer

Een gesprek met Angela

“Wat Jitty’s voor mij het meest bijzonder maakt, is dat ze je daar echt kennen. En niet alleen je eigen vaste kapper, maar het hele team. Juist omdat het bezoek aan de kapper een vast onderdeel is van mijn leven, is het fijn om in een salon te komen, waar ik me altijd beschermd voel. Ook als ik een slechte dag heb, kom ik er graag. Als je dit kunt bieden, dan ben je wat mij betreft heel goed onderweg.”

Lees meer

Melting Colors Collectie

De Melting colors collectie is tot stand gekomen omdat we als team behoefte hadden om onze creatieve grenzen te verleggen en tegelijkertijd als team meer op een lijn te komen. En dit is gebeurd. We hebben als  team een bijzonder creatieve periode meegemaakt in de voorbereiding van de shoot en tijdens de shoot. En we hebben de smaak te pakken. Gepland was om de volgende shoot te houden in april 2018, maar zoals het er nu uitziet hebben we tussendoor ook alweer twee shoots. Het is inspirerend om dit soort creaties te maken.

Over de collectie:

Melting Colors Collectie

Bij de collectie Melting Colors hebben wij als team met een frisse blik gekeken naar het verschijnsel van een donkere aanzet die langzaam verloopt naar een lichte kleur. We willen de variëteit tonen door te laten zien hoe een veelgebruikte techniek, door middel van nuances in die techniek en vooral door de keuze van kleuren, tot een unieke look kan leiden. Een zacht verlopende blonde kleur kan bijvoorbeeld -indien ingekleurd met blauw of roze- een extra spannend resultaat geven. De doelstelling was om, hoe hard de kleurnuances ook zouden worden, het geheel zacht en vrouwelijk te laten. Maar wel met een bite. Deze collectie is een eerbetoon aan vrouwen die een statement durven te maken met hun haar. Vaak horen wij: “maar dat kan ik niet dragen op mijn werk!”. Wij denken dat dit onterecht is en dat er in deze tijd ruimte is om een stap verder te gaan. Vooral als de kleurkeuze uitdagend is, maar de uitwerking verfijnd, stijlvol en vrouwelijk.

Melting Colors wil vrouwen inspireren om meer hun persoonlijkheid te tonen met hun kapsel. Wij dagen vrouwen uit die denken dat hun droomkleur niet mag op het werk om dit gewoon een keer te doen, want wij geloven dat de tijd daar nu rijp voor is. Dare to show yourself, because this is always the best version of you!

Bekijk de collectie hier

 

Wil je ook zo een mooie kleur?

Als je een chique kleur wil hebben, die tegelijkertijd erg sprekend is, dan is deze collectie een prima startpunt. Maar wij personaliseren elke kleur. Heb je een specifieke kleurwens? Schroom niet om een afspraak te maken bij ons voor een kleuring of voor een gratis adviesgesprek. In dit gratis adviesgesprek kunnen we samen onderzoeken welke kleur bij jou past en wat mogelijk is.

Boek een gratis adviesgesprek

 

Gebruik van de foto’s

Op alle foto’s van deze collectie is er copyright. Wil je de foto’s ergens voor gebruiken? Neem even contact met ons op.

Edit: In de decemberoplage van TopHair Beneluxe is deze collectie getoond en daar zijn we bijzonder trots op.

Leerzame training van Tim Kruik

Tim Kruik L’Oréal Professionnel kleur ambassadeur

Tim Kruik is een kleur ambassadeur voor L’Oreal Professionnel. Hij heeft een eigen salon en daarnaast geeft hij kleurtrainingen en haarshows over de hele wereld voor L’Oréal. Tim zijn stijl kenmerkt zich doordat de kleur met een eigen creatieve aanpak gezet wordt, wat een zeer mooi en vrouwelijk en trendy kleurbeeld geeft.

Lees meer

Make-up advies

Make-up advies avond bij Jitty’s

Altijd al willen weten welke make-up bij jou past?  (VOLGEBOEKT)

Welke make-up past bij mij? Hoe breng ik deze aan? Wanneer is het te veel of te weinig? In welke volgorde breng ik de make-up aan? Deze en tal van andere vragen krijgen wij bijna dagelijks van onze klanten. En deze vragen gaan we beantwoorden op onze aankomende make-up advies avond. Op 22 augustus gaan wij in onze salon -onder het genot van een drankje en een hapje- met elkaar bespreken wat er nu allemaal komt kijken bij make-up. Deelnemers van deze avond krijgen een Total Color Kleuranalyse. Na deze kleuranalyse weet je exact welke kleuren bij jouw huidskleur passen. We gaan ook praktische tips geven hoe je jouw make-up zelf natuurlijk kunt aanbrengen. Na deze avond heb je dit geleerd.

Lees meer

Welk kapsel past bij mij?

Welk kapsel past bij mij? De zeven beste tips om uit te vinden welke kapsels het beste bij jou passen

Actie gratis zeer uitgebreide kleuranalyse

 

 

Het is een veel gestelde vraag bij ons in de winkel. Welk kapsel past bij mij? Om dit te beantwoorden gaan we kijken naar de belangrijkste redenen waar je naar moet kijken als je een kapsel uitzoekt.

1: Bepaal hoeveel tijd jij bereid bent om te besteden

Hoeveel tijd besteed jij ‘s ochtends aan je haar? Even snel een borstel er doorheen en weer door of föhn je jouw haar liever uitgebreid met een borstel? Gemiddeld besteedt een vrouw  minder dan tien minuten aan haar haar. Besteed je weinig tijd, dan zou een wash & go kapsel echt iets voor jou zijn. De kapper gaat dan kijken hoe het haar natuurlijk valt en zal het zo knippen dat het op een natuurlijke manier het best tot zijn recht komt. Je zal vrijwel geen tijd nodig hebben voor jouw haar en snel de deur uit kunnen met een mooie coupe. Besteed je graag tijd aan je haar en ben je veel in de weer met een föhn, krultang of stijltang? Dan zal het kapsel wat aparter kunnen en zal er nog meer mogelijk zijn. Van lang haar met veel lagen waar dan volume in geföhnd moet worden tot een hele strakke bob die met een stijltang het best tot zijn recht komt.

Lees meer

Team Jitty’s op training

In November heeft team Jitty’s niet stil gezeten. Het is volop getraind. Educatie is een belangrijk onderdeel binnen Jitty’s Hair and Make-up. Als bedrijf proberen we niet alleen steeds weer een betere kwaliteit te leveren, maar we houden zo ook ons team gemotiveerd. Want we zorgen dat onze kappers uitgedaagd blijven worden, zowel creatief als technisch. En ook door wat wij onze klanten willen bieden, kappers die met passie hun vak uitvoeren.

Lees meer