test bericht

Vraag welk kapsel past bij mij

Vraag welk kapsel past bij mij
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Beschrijf je huidige haar
  • Wat heb je de laatste twee jaar met je haar gedaan?
  • Wat zou je graag willen met je haar?
  • Heb je nog andere vragen?

Een interview met Yulia

Yulia Hiddleston is een Russische kapster, die verschillende internationale awards gewonnen heeft en nu werkt ze in Amsterdam. Team Jitty’s is super blij dat Yulia terug is in de salon.

Zij werkte in 2008 voor het eerst voor ons als kapster. In 2009 en 2010 heeft ze alleen trainingen voor ons verzorgd. Vanaf 2014 tot half 2017 was ze terug als kapster en, na een korte pauze, is ze er gelukkig weer. Welkom terug bij Jitty’s, Yulia!

Lees meer

Een gratis live make-up training van Jitty’s

Live make-up training van Jitty en Valentina

Op 23 oktober geven twee visagisten van Jitty’s Hair and Make-up live op Facebook een make-up training. Jitty en Valentina maken beiden live een model op. Ze geven je tijdens deze live uitzending tips & trics zodat jij deze looks ook bij jezelf kunt maken.

Lees meer

BOL en BBL leerplekken beschikbaar

Topstylist en leidinggevende gezocht bij Jitty’s hair and Make-up

Een uitdagende baan in het kappersvak

vacature 1: Assistent leiding gevende/leidinggevende cq bedrijfsleider en of creatief trainer
vacature 2: Topstylist/kleurexpert gezocht

 

Is jouw passie mensen begeleiden en teams bouwen? Bij Jitty’s zijn we op zoek naar een creatieve topper die het leuk vind om een team aan te sturen. We zijn een bedrijf waar veel kansen zijn om door te groeien, trainingen en opleidingen worden er op alle niveaus aangeboden in het binnen en buitenland.

Lees meer

Met je handen in het haar

Bad hairday, wie kent het niet?

Jouw haar wil niet in model komen. Het pluist, is dof en mist glans of de kleur is saai of past helemaal niet bij jou. Je kijkt in de spiegel en denkt WTF? Sorry voor het taalgebruik, maar zo gaat het soms. Herkenbaar? Of zit jouw haar altijd goed? Wow, dat is geweldig! Helaas is dat niet bij iedereen zo….

Lees meer

Een gesprek met Angela

“Wat Jitty’s voor mij het meest bijzonder maakt, is dat ze je daar echt kennen. En niet alleen je eigen vaste kapper, maar het hele team. Juist omdat het bezoek aan de kapper een vast onderdeel is van mijn leven, is het fijn om in een salon te komen, waar ik me altijd beschermd voel. Ook als ik een slechte dag heb, kom ik er graag. Als je dit kunt bieden, dan ben je wat mij betreft heel goed onderweg.”

Lees meer

Melting Colors Collectie

De Melting colors collectie is tot stand gekomen omdat we als team behoefte hadden om onze creatieve grenzen te verleggen en tegelijkertijd als team meer op een lijn te komen. En dit is gebeurd. We hebben als  team een bijzonder creatieve periode meegemaakt in de voorbereiding van de shoot en tijdens de shoot. En we hebben de smaak te pakken. Gepland was om de volgende shoot te houden in april 2018, maar zoals het er nu uitziet hebben we tussendoor ook alweer twee shoots. Het is inspirerend om dit soort creaties te maken.

Over de collectie:

Melting Colors Collectie

Bij de collectie Melting Colors hebben wij als team met een frisse blik gekeken naar het verschijnsel van een donkere aanzet die langzaam verloopt naar een lichte kleur. We willen de variëteit tonen door te laten zien hoe een veelgebruikte techniek, door middel van nuances in die techniek en vooral door de keuze van kleuren, tot een unieke look kan leiden. Een zacht verlopende blonde kleur kan bijvoorbeeld -indien ingekleurd met blauw of roze- een extra spannend resultaat geven. De doelstelling was om, hoe hard de kleurnuances ook zouden worden, het geheel zacht en vrouwelijk te laten. Maar wel met een bite. Deze collectie is een eerbetoon aan vrouwen die een statement durven te maken met hun haar. Vaak horen wij: “maar dat kan ik niet dragen op mijn werk!”. Wij denken dat dit onterecht is en dat er in deze tijd ruimte is om een stap verder te gaan. Vooral als de kleurkeuze uitdagend is, maar de uitwerking verfijnd, stijlvol en vrouwelijk.

Melting Colors wil vrouwen inspireren om meer hun persoonlijkheid te tonen met hun kapsel. Wij dagen vrouwen uit die denken dat hun droomkleur niet mag op het werk om dit gewoon een keer te doen, want wij geloven dat de tijd daar nu rijp voor is. Dare to show yourself, because this is always the best version of you!

Bekijk de collectie hier

 

Wil je ook zo een mooie kleur?

Als je een chique kleur wil hebben, die tegelijkertijd erg sprekend is, dan is deze collectie een prima startpunt. Maar wij personaliseren elke kleur. Heb je een specifieke kleurwens? Schroom niet om een afspraak te maken bij ons voor een kleuring of voor een gratis adviesgesprek. In dit gratis adviesgesprek kunnen we samen onderzoeken welke kleur bij jou past en wat mogelijk is.

Boek een gratis adviesgesprek

 

Gebruik van de foto’s

Op alle foto’s van deze collectie is er copyright. Wil je de foto’s ergens voor gebruiken? Neem even contact met ons op.

Edit: In de decemberoplage van TopHair Beneluxe is deze collectie getoond en daar zijn we bijzonder trots op.