Nieuw Malibu C

Ronald PronknieuwsLeave a Comment

Malibu C maakt het haar schoon en gezond op een 100% veganistische wijze

Wij staan niet snel perplex, maar wat hier gebeurt is echt bijzonder. Malibu C is een puur veganistisch merk. Malibu C verwijdert op een natuurlijke manier alle ongewenste zaken die onbewust in het haar getrokken zijn. Denk hierbij aan mineralen, metalen, zouten, siliconen, oliën, medicijnresten (ook chemoresten), drugs en ook ongewenste kleurpigmenten. Het belangrijkste bestanddeel is vitamine C. Juist door met vitamine C het haar schoon te maken, blijft het haar gezond, want het wordt diep, maar toch mild gereinigd.

Waarom is het reinigen van het haar zo belangrijk?

Alle build-ups, zoals kappers dat noemen, zorgen ervoor dat een nieuwe kleur slechter hecht. Je kunt moeilijker ontkleuren en het haar ziet er snel ongezond uit. En daar is nu dus een oplossing voor. Malibu C biedt vier unieke salonbehandelingen, waarbij het haar ultiem van binnen wordt schoongemaakt en op een natuurlijke wijze, waardoor de kleur er altijd prachtig uitkomt.

Yulia heeft als eerste genoten van de Californication behandeling

Onze Master Stylist Yulia was onlangs de eerste gelukkige die een Californication behandeling heeft gekregen met MALIBU C en Olaplex. Dit is een bijzonder krachtige combinatie. Malibu C maakt het haar eerst tot diep van binnen schoon en verwijdert alle vervelende resten zoals kalk, mineralen en andere stoffen, die we eigenlijk niet in het haar willen hebben. De volgende stap in deze treatment is de Olaplex herstelbehandeling. Olaplex zorgt ervoor dat het haar van binnen uit weer wordt hersteld. Malibu C en Olaplex zijn samen dus een super krachtige combinatie.

Onze nieuwste Junior Stylist Sam heeft alles uitgevoerd. Het is een intensieve behandeling: meerdere keren wassen, laten intrekken, masseren en uitspoelen. Sam was zeker twee uur bezig met dit protocol. Maar het werk was niet voor niets.  Wow, wat een RESULTAAT! Het haar voelt extreem zacht en de kleur zag er ook direct beter uit. Yulia gaf aan dat haar haar nog nooit zo goed heeft aangevoeld.

Wil jij ook super gezond haar en een mooiere kleur? maak een afspraak voor een MalibuC/Olaplex treatment bij Jitty’s. Wij zijn er helemaal klaar voor om ook jou deze ervaring te geven.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *