Nieuw!!! Jitty’s tips, korte en duidelijke gebruiksaanwijzingen hoe je zelf je haar kan stylen, of een mooie make-up aanbrengt

 

Een bezoek aan de kapper. Daar wordt je blij van, je haar zit weer in model en als je kapper de goede verzorging in je haar gedaan heeft voelt het haar weer gezond en vitaal aan. Maar hoe graag sommige mensen dit ook zouden willen, je kan niet elke dag naar de kapper. Het is echter wel belangrijk dat je haar elke dag super aanvoelt. Wij bij Jitty’s Hair and Make-up willen onze klanten helpen om elke dag een Happy Hairday te laten zijn. Wij vinden dat hairstyling en verzorging vooral makkelijk moet zijn waardoor je dit elke dag zelf kan doen. Ook make-up is belangrijk. Juist deze twee onderwerpen, make-up en het stylen van het haar daar gaan wij elke vier weken tips geven hoe je dit zelf makkellijk kan doen. Deze tips gaan we geven via you-tube filmpjes die wij zelf produceren. En we gaan deze tips ook in een uitgeschreven versie op onze website plaatsen met foto’s erbij. Het eerste clipje is opgenomen en staat vanaf nu on-line; hoe kan ik makkelijk miijn eigen haar föhnen. Jennifer doet dit voor en legt dit op een rustige en duidelijk manier uit. Klik hier om dit eerste filmpje te zien.

Maar er komt nog veel meer, wat dacht je van een instructie film hoe je natuurlijke dag make-up binnen enkele minuten kan aanbrengen, hoe je wilde maar mooie krullen heel makkelijk zelf maakt, avond make-up voor feestjes en nog veel meer.

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten elke dag er mooi uitzien. Wij zijn daarom ook verheugd met deze uitbreiding van onze dienstverlening, wij denken veel mensen blij te kunnen maken met deze practische tips. Heeft u een onderwerp waarvan u denkt daar moeten ze een filmpje over maken? Laat het ons weten op onze facebookpage  JittysHairandMakeup

Alle gebruiksaanwijzingen die we maken komen te staan op onze pagina Jitty’s Tips. Hier kunt de eerste van deze serie vinden.

Wij wensen u veel plezier met onze Jitty’s Tips!

 

 

Schrijf een opmerking