Met je handen in het haar

Bad hairday, wie kent het niet?

Jouw haar wil niet in model komen. Het pluist, is dof en mist glans of de kleur is saai of past helemaal niet bij jou. Je kijkt in de spiegel en denkt WTF? Sorry voor het taalgebruik, maar zo gaat het soms. Herkenbaar? Of zit jouw haar altijd goed? Wow, dat is geweldig! Helaas is dat niet bij iedereen zo….

Het recept voor een HAPPY HAIRDAY

Bij Jitty’s Hair and Make-up hebben we de missie om van elke dag een Happy Hairday te maken voor onze klanten. Een mooie uitdaging en in praktijk best een klus. Want het betekent dat we goed door moeten hebben waar de behoeften en problemen liggen bij onze klanten. En daar gaat dit artikel over. Wil jij ons helpen met input? Dan gaan wij jou helpen met oplossingen. Weg met de BAD HAIRDAY en op naar alleen nog maar HAPPY HAIRDAYS!

 

Wat zijn jouw grootste uitdagingen met je haar?

Wat zie jij als je in de ochtend in de spiegel kijkt? Ben je gelukkig met jouw kapsel of denk je: “hier is werk aan de winkel!” Dan komt fase twee, je haar stylen. Lukt dat? Weet je bijvoorbeeld welke producten je nodig hebt? Heb je wel tijd om te stylen? Of heb je in de ochtend altijd haast?

 

Een eerste stap om jou te helpen

Het team van Jitty’s helpt graag alle mensen met deze uitdagingen, of ze nu klant bij ons zijn of niet. Daarom hebben wij de rubriek Jitty’s tips ontwikkeld. Hier staan video tutorials over hoe je jouw haar zelf goed, snel en eenvoudig kunt stylen. Deze tutorials zijn bovendien uitgeschreven, zodat je ze kunt nalezen. Kijk er gerust eens naar. We behandelen nu nog wel slechts het topje van de ijsberg. Want er zijn nog zoveel meer haar- en make-up problemen die opgelost kunnen worden.

 

Help ons met nieuwe onderwerpen

We willen jou vragen om onder dit blog te vertellen waar jij tegenaan loopt met je haar en make-up. Wat vind je lastig? Wat wil je verbeteren? Wat zou je graag willen leren? Of waar zou je graag een opmerking over willen maken? Hoe kunnen we jou het beste helpen? Laat je vraag of opmerking achter bij dit blog en wij sturen dan een persoonlijk antwoord, maar zetten jouw vraag of opmerking ook op de wenslijst voor nieuwe instructiefilmpjes bij Jitty’s tips. Met als doel om zo snel mogelijk een informatief filmpje te maken over hoe jouw haar- of make-up probleem opgelost kan worden. Op deze manier help jij dan gelijk andere mensen, die tegen dezelfde problemen aanlopen.

 

Lieve groetjes van het Jitty’s team en kom maar op met je vragen!

 

 

 

Met je handen in het haar

Vraag ons alles wat je wilt weten of haarstyling, mooi haar en of make-up
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *