Melting Colors Collectie

Ronald Pronkcollecties, Portfolio Lia, Portfolio ValentinaLeave a Comment

De Melting colors collectie is tot stand gekomen omdat we als team behoefte hadden om onze creatieve grenzen te verleggen en tegelijkertijd als team meer op een lijn te komen. En dit is gebeurd. We hebben als  team een bijzonder creatieve periode meegemaakt in de voorbereiding van de shoot en tijdens de shoot. En we hebben de smaak te pakken. Gepland was om de volgende shoot te houden in april 2018, maar zoals het er nu uitziet hebben we tussendoor ook alweer twee shoots. Het is inspirerend om dit soort creaties te maken.

Over de collectie:

Melting Colors Collectie

Bij de collectie Melting Colors hebben wij als team met een frisse blik gekeken naar het verschijnsel van een donkere aanzet die langzaam verloopt naar een lichte kleur. We willen de variëteit tonen door te laten zien hoe een veelgebruikte techniek, door middel van nuances in die techniek en vooral door de keuze van kleuren, tot een unieke look kan leiden. Een zacht verlopende blonde kleur kan bijvoorbeeld -indien ingekleurd met blauw of roze- een extra spannend resultaat geven. De doelstelling was om, hoe hard de kleurnuances ook zouden worden, het geheel zacht en vrouwelijk te laten. Maar wel met een bite. Deze collectie is een eerbetoon aan vrouwen die een statement durven te maken met hun haar. Vaak horen wij: “maar dat kan ik niet dragen op mijn werk!”. Wij denken dat dit onterecht is en dat er in deze tijd ruimte is om een stap verder te gaan. Vooral als de kleurkeuze uitdagend is, maar de uitwerking verfijnd, stijlvol en vrouwelijk.

Melting Colors wil vrouwen inspireren om meer hun persoonlijkheid te tonen met hun kapsel. Wij dagen vrouwen uit die denken dat hun droomkleur niet mag op het werk om dit gewoon een keer te doen, want wij geloven dat de tijd daar nu rijp voor is. Dare to show yourself, because this is always the best version of you!

Bekijk de collectie hier

 

Wil je ook zo een mooie kleur?

Als je een chique kleur wil hebben, die tegelijkertijd erg sprekend is, dan is deze collectie een prima startpunt. Maar wij personaliseren elke kleur. Heb je een specifieke kleurwens? Schroom niet om een afspraak te maken bij ons voor een kleuring of voor een gratis adviesgesprek. In dit gratis adviesgesprek kunnen we samen onderzoeken welke kleur bij jou past en wat mogelijk is.

Boek een gratis adviesgesprek

 

Gebruik van de foto’s

Op alle foto’s van deze collectie is er copyright. Wil je de foto’s ergens voor gebruiken? Neem even contact met ons op.

Edit: In de decemberoplage van TopHair Beneluxe is deze collectie getoond en daar zijn we bijzonder trots op.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *