MARIANO DI VALO INSPIRED LOOK STYLING TIPS

In deze video laten we zien hoe we bij Jitty’s Hair and Make-up een Marioano Di Valo look knippen en vooral laten we zien hoe je deze look eenvoudig kan stylen.

Deze video is in samenwerking met MoquerHD Men’s Hairstyling and Grooming gemaakt.

Mariano Di Valo staat bekend om zijn mode blog en natuurlijk zijn fantastische looks. Zijn kapsel is een veel gevraagd kapsel en zeer geschikt voor de mode bewuste man.
Heren knippen en stylen, een passie van Jitty’s Hair and Make-up

Heren knippen een vak apart. Wij vinden het fantastisch om te doen als heren kapper in Amsterdam. Wat wij vooral zo leuk vinden is om onze klanten uit te leggen hoe ze hun kapsel thuis ook zo mooi kunnen krijgen.

De Mariano Di Vaio haarstijl look

Deze Mariano Di Valo Inspired look is een kapsel dat aan de bovenkant lang is en kort aan de zijkanten. Wat typerend is, is de textuur die door de kapper wordt aangebracht. Deze textuur zorgt ervoor dat het kapsel aan de bovenkant lichter is. Daardoor wordt het erg makkelijk om dit kapsel zelf te stylen. De basis ligt is dus wijze waarop het haar wordt geknipt.

Wij merken dat mannen heel graag een modieus kapsel willen, maar het probleem is vaak dat ze bang zijn dat het er net niet goed uit komt te zien. Dat probleem is eigenlijk heel makkelijk op te lossen. Er zijn drie factoren die bijdragen aan een goed kapsel. Ten eerste moet het goed worden geknipt. Ten tweede moet het haar gezond zijn en ten derde moet je de juiste producten gebruiken om het kapsel te stylen. Meer is het niet, indien goed geknipt en gestyled met de juiste producten dan geldt: EEN KIND KAN DE WAS DOEN!

Mooi haar begint bij gezond haar

Als haar droog is of zelfs is beschadigd, dan is het veel lastiger om het in model te brengen. Tevens is het zo dat droog haar er onverzorgd uitziet. De oplossing is heel eenvoudig, gebruik altijd een goede shampoo en conditioner. Wij gebruiken American Crew voor de heren. Een geweldig product dat niet alleen het haar, maar ook de hoofdhuid verzorgt. In American Crew shampoo’s zit een boomschorsextract van Kilaya. Dit zorgt ervoor dat de hoofdhuid beter in balans komt en beter doorbloedt. Dat zorgt er weer voor dat je haarzakjes zich goed kunnen voeden. Zo zal je langer van je haar kunnen genieten, lees minder haaruitval. Je haar zal beter gevoed worden, waardoor het meer glans zal krijgen en beter te stylen is. Met de conditioner kan je zorgen dat je haar gehydrateerd wordt en samen heb je een winnende combi, die niet alleen zeer simpel in gebruik is. De producten ruiken ook nog eens heel lekker en voelen verfrissend tijdens gebruik

Zo kan je een Mariano Di Vaio look stylen:

Om deze look te stylen ga je het haar naar achter fohnen en een beetje omhoog. Geen paniek, dit fohnen is erg makkelijk om te doen.

Zo begin je. Op nat of handdoek droog haar breng je een goede gel aan in je haar. Wij gebruiken die van American Crew. Daar zit geen alcehol in zodat het haar niet uitdroogt. Je fohnt het haar nu naar achter en omhoog. Met een borstel begeleid je de haarbos om deze naar achteren en omhoog te brengen. Deze techniek is heel goed te zien in de video, maar als je bij Jitty’s Hair and Make-up deze look laat knippen dan leren we je dit ter plekke.

Als Finishing gebruik je forming cream van American Crew. Je doet een klein beetje forming cream op je vingers en je bewerkt het haar zoals je zelf wilt. Een beetje speels mag wel, dat maakt het juist leuk want dan krijg je elke keer een net iets andere look. Dat maakt jou uniek, elke dag een nieuwe look die uit jouw vingers komt dat is het mooie van styling!

Zo wordt het heel eenvoudig om een Marione Di Vaio look te krijgen

Wij bij Jitty’s helpen je heel graag met deze look. De basis zit hem in de kniptechniek. Onze kappers knippen graag de coupe voor je op een manier waarop die thuis makkelijk te stylen is. En wat het nog makkelijker maakt, wij laten je zien hoe je het thuis zelf mooi in model kan brengen.  Zo kan jij ook genieten van deze modieuze Mariano Do Vaio look!

|||ALWAYS HAPPY HAIRDAYS WITH JITTY’S!|||

 

BOEK HEREN KNIPPEN BIJ JITTY’S

 

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *