Wij willen een vette glimlach op jouw gezicht brengen! En make-up is net als een mooi kapsel, het maakt het hele plaatje compleet 

Klanten geven ons een 9,6

Wie Wat Haar Beoordelingen
Caroline: "Julia is een expert als je een stijlvolle bob wil. Dit kunnen maar weinige kappers. Topkwaliteit in een hartelijke sfeer. Aanrader."

Image

Jitty’s tips

Een leuke en makkelijke up do, een frisse make-up aanbrengen of zelf leren föhnen?

Bekijk onze tips


Creatief hart van onze zaak,
Vasquez Dela

Wie Wat Haar Beoordelingen

Winnaar L’Oreal Trophy, creatieve duizendpoot en het hart van onze zaak. Lees hier zijn indrukwekkende verhaal

Jitty's Hair and Make-up

Make-up bij Jitty

Bij Jitty’s Hair and Make-up doen we niets liever dan een Total Look creëren en voor ons hoort daar make-up zeker bij. Of het nu voor een feest, een bruiloft, een fotoshoot of gewoon een avondje stappen is, wij helpen je graag met een look die natuurlijk oogt en toch sprekend is. In bijzondere gevallen kunnen we ook grimeren, zoals body-paint of effect make-up voor film-, televisie- of theaterdoeleinden.

La Biostetique, een mooi merk

Bij Jitty’s Hair and Make-up hebben we gekozen voor La Biostetique, een merk met een fantastische kwaliteit en eigentijdse kernwaarden. De Franse biochemicus Marcel Contier heeft het merk La Biosthétique in de jaren 50 ontwikkelt. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen en zijn niet getest op dieren. Deze kernwaarden van dit kwaliteitsmerk zijn vandaag de dag voor steeds meer mensen van belang. Met de trendcollecties die tweemaal per jaar uitkomen, is dit merk een extra pluspunt voor onze klanten.

Jitty's fans

Monique

Belangrijk is dat ze bij Jitty’s echt kijken naar wie ik ben. Ik ga hier altijd weg als mezelf, maar wel een verbeterde versie van mezelf.

Guido

“Elke keer als ik kom vragen ze “Hoe wil je het?”. Telkens luidt mijn antwoord: “Kort”. En altijd vertrek ik met ‘meer’ haar, dan waarmee ik kwam. Dat is in een notendop waarom ik bij Jitty’s blijf komen.”

Marjolein

Eindelijk een ècht goede kapper gevonden! De sfeer, de persoonlijke benadering, de passie voor het vak wat men bij Jitty’s heeft maar het belangrijkste; het geweldige -en precies zoals jij het wilt- resultaat vormen enkele key-uitlatingen die passen bij Jitty’s. Een werkelijk geweldige kapsalon.

Stefana

FANTASTISCH!!!! Gisteren was ik voor de derde keer bij Jitty’s Salon. Wederom loop ik meer dan tevreden de winkel uit, omdat ik *** heel erg blij ben met de deskundigheid van haren kleuren. Ze kijken zo goed naar tinten, je huid etc. Voor mij is Jitty een echte HAIR- AND COLOR ARTIST. Bedankt weer en tot ziens!!


Jitty's Hair and Make-up

Bekijk onze tips over Make-up