Make-upOp zoek naar behandeling voor make-up in Amsterdam? Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam is naast trendy kapper ook professioneel op het gebied van beauty behandelingen. Wil je je in de watten laten leggen met een make-up touch up, of je wenkbrauwen laten kleuren of epileren? Wij zijn 6 dagen per week geopend tot 20:00 ’s avonds. Vraag naar vrijblijvend advies of maak een afspraak bij Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam door contact met één van onze topstylisten op te nemen.

Jitty’s Hair and Make-up kapsalon Amsterdam West is dé aanbieder voor haar en make-up in Amsterdam. Als professionele kapsalon willen wij net dat beetje extra bieden. Van totale metamorfoses tot het kleuren en bijwerken van jouw kapsel. De professionele topstylisten van Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam weten jou als geen ander de perfecte look aan te meten. En bij een nieuwe look hoort een bijpassende beauty behandeling met make-upadvies. Zo ben jij er van verzekerd dat je vernieuwend en goed voor de dag komt.

Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam maakt van jouw bezoek een ontspannende beleving. Wat dacht je van een volledige make-upbehandeling? Of het laten bijwerken van jouw wenkbrauwen? De topstylisten van Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam epileren of kleuren je wenkbrauwen op professionele wijze. Want een goede kapper in Amsterdam weet dat een perfect kapsel pas echt tot zijn recht komt als het totaalplaatje volmaakt is.

Wil jij je in de watten laten leggen door de professionals van Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam en als herboren de kapsalon verlaten? Neem dan contact op voor een gratis advies of om een afspraak te maken. Kom je liever even bij ons langs? Dat kan ook! Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam is gevestigd aan de Bilderdijkstraat 156. Maak je wensen kenbaar en onze topstylisten van Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam zorgen er voor dat jij met een nieuw kapsel en prachtige make-up Amsterdam weer laat stralen.

Professionele make-up in Amsterdam

Voor make-up, een make-up touch up, wenkbrauwen kleuren, of je wenkbrauwen laten epileren ben je bij Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam aan het juiste adres. Want naast een hippe kapper is Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam ook professioneel in beauty behandelingen. De topstylisten volgen regelmatig opleidingen en cursussen om hun kennis en vaardigheid te verbeteren. Zo zijn de stylisten van Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van haar en make-up in Amsterdam.

Make-upKom naar onze kapsalon in Amsterdam en laat je verwennen door de topstylisten van Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam. Als geen ander weten zij de perfecte look af te stemmen op jouw persoonlijke wens en wat het best bij jou past. Welke kleur ogen heb je? Wat is de kleur van je huid? Passen bepaalde kleuren bij jouw persoonlijkheid? Stuk voor stuk factoren die we bij Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam meenemen in de zoektocht naar jouw exclusieve look. Bij Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam staan persoonlijke aandacht, de hoogste kwaliteit en de beste service voorop. Deze service zie je bijvoorbeeld terug in het advies over haar en make-up dat je krijgt van onze professionals. Hoe verzorg je het best je haar? Welke verzorgingsproducten passen bij jouw haartype? Hoe breng je het best de verschillende make-up producten aan? Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam beantwoordt al jouw vragen.

Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam is dé kapper in Amsterdam West die net dat beetje extra biedt. Laat je verwennen en gun jezelf de ontspanning van een bezoek aan Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam. Na afloop voel je je als herboren en staat je omgeving versteld van het resultaat. Neem contact op voor vrijblijvend advies of om een afspraak te maken met Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam.

Maak een afspraak bij Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam

Wat is er nou fijner dan een professionele haarbehandeling te combineren met een beauty behandeling in Amsterdam? Bij Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam staan de topstylisten voor je klaar om je volledig in de watten te leggen. En of je nou de kapper op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag bezoekt; Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam is 6 dagen per week, tot 20:00 geopend.

Als kapper in Amsterdam biedt Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam ook een ruim aanbod aan beauty behandelingen. Van het epileren en kleuren van je wenkbrauwen tot aan een volledige make-up behandeling of make-up touch up. En de stylisten van Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam weten natuurlijk als geen ander de perfecte eenheid te vinden tussen jouw creatieve kapsel en make-up.

Afspraak maken bij Jitty’s Hair and Make-up Amsterdam? Bel ons op 020-6188802,  stuur ons een e-mail naar afspraak@jitty.nl of kom gezellig langs onze dames- en heren kapper in Amsterdam.

 

Make-up