Make-up advies avond

Ontdek de geheimen van make-up

Welke make-up past bij mij? Hoe breng ik het aan en in welke volgorde? Wanneer is het te veel of juist te weinig? Of vraag jij je wel eens af of een andere look jou misschien beter zou staan?

 

Deze en tal van andere vragen krijgen wij bijna dagelijks van onze klanten. En deze vragen gaan we beantwoorden op onze aankomende make-up advies avond. Op 30 april gaan wij in onze salon -onder het genot van een drankje en een hapje- met elkaar bespreken wat er allemaal komt kijken bij make-up. Deelnemers van deze avond krijgen eerst een Total Color Kleuranalyse. Na deze kleuranalyse weet je exact welke kleuren bij jouw huidskleur passen. We gaan ook praktische tips geven hoe je jouw make-up zelf natuurlijk kunt aanbrengen. Na deze avond heb je dit geleerd.

 

De trainers

Op deze avond zullen drie visagisten van Jitty’s hun kennis met jullie delen.

Jitty Vasquez Dela Cruz

Jitty is een MasterStylist bij Jitty’s Hair and Make-up. Hij heeft in de Filipijnen een topsalon gerund, maar ondertussen is hij al meer dan 25 jaar in Nederland. Samen met zijn partner Ronald Pronk heeft hij in 2002 Jitty’s Hair and Make-up opgezet. Jitty is een creatieve duizendpoot. Zo heeft hij enorm veel podiumervaring, hij organiseerde zelf diverse haarshows, hij werkte meermaals bij de Amsterdam Fashion Week en hij wordt regelmatig gevraagd voor fashion fotoshoots om de haar- en make-up styling te verzorgen. En Jitty is winnaar van de L’Oréal Color Trophy. Zijn passie voor make-up begon al in zijn jonge jaren. Met meer dan 38 jaar ervaring in dit vak, heeft Jitty alle facetten van fashion meegemaakt. Op deze make-up avond zal Jitty dan ook een korte lezing verzorgen over trends in fashion, die altijd weer terugkomen. En uitleggen welke trends je nu juist wel of niet moet volgen. Jitty zal zijn mening met ons delen op deze informatieve avond.

 

Valentina

Valentina is TopStylist bij JItty’s en werkt nu vijf jaar bij ons. Zij is kleurspecialist, Kerastase Ambassadeur en Visagiste. Valentina is een heerlijke Nederlandse meid, altijd vrolijk en ze heeft een creatieve geest. Valentina heeft bovendien het talent om vooral praktisch te blijven. Ze houdt ervan om eenvoudig te denken. Een mooi voorbeeld is dit filmpje dat op youtube staat. Hier laat ze een eenvoudige up-do zien. Ze heeft meer dan 110.000 views bereikt met dit filmpje. Binnen Jitty’s is Valentina verantwoordelijk voor ons prachtige merk La Biosthetique. Op deze make-up avond kan zij ons alles vertellen over deze producten. En ze deelt haar tips over hoe je op een makkelijke, praktische manier toch een mooie make-up kunt maken.

 

Audrey

Audrey is onze jongste medewerker. Zij is JuniorStylist. Wat zo leuk is, is dat zij een totaal andere aanpak heeft met make-up. Zij vertegenwoordigt de stijl van frisse, jonge meiden binnen Jitty’s. Make-up is haar grote passie. Ze raakt er niet over uitgesproken. En wat ze maakt is inspirerend, hip, verfrissend, maar ook stijlvol.

 

Ons huismerk make-up La Biosthetique

La Biosthetique is ons merk en we zijn trots dat we dit kunnen aanbieden aan onze klanten. De Franse biochemicus Marcel Contier heeft het merk La Biosthétique in de jaren 50 ontwikkeld. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen en zijn niet getest op dieren. Deze kernwaarden van dit kwaliteitsmerk zijn vandaag de dag voor steeds meer mensen van belang. Door de zachte producten voor de huid op basis van natuurlijke grondstoffen en de trendcollecties, die tweemaal per jaar uitkomen, is dit merk een extra pluspunt voor onze klanten.

 

Kosten voor deelname van deze make-up avond

De kosten bedragen normaal €75,- per persoon. Op dit moment is de actie €25,- per deelnemer. Inschrijven gaat heel eenvoudig. Als je onderstaand formulier invult, dan nemen we spoedig contact met je op.

 

Datum, tijd en locatie

Deze make-up advies avond zal plaatsvinden bij Jitty’s Hair and Make-up op 30 april om 18.00 uur op de Bilderdijkstraat 156 in Amsterdam. Het seminar duurt tot 21.00 uur

 

Inschrijven seminar make-up 30 april

Ja ik wil me graag inschrijven voor het make-up seminar 30 april
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *