Make-up advies

Make-up advies avond bij Jitty’s

Altijd al willen weten welke make-up bij jou past?  (VOLGEBOEKT)

Welke make-up past bij mij? Hoe breng ik deze aan? Wanneer is het te veel of te weinig? In welke volgorde breng ik de make-up aan? Deze en tal van andere vragen krijgen wij bijna dagelijks van onze klanten. En deze vragen gaan we beantwoorden op onze aankomende make-up advies avond. Op 22 augustus gaan wij in onze salon -onder het genot van een drankje en een hapje- met elkaar bespreken wat er nu allemaal komt kijken bij make-up. Deelnemers van deze avond krijgen een Total Color Kleuranalyse. Na deze kleuranalyse weet je exact welke kleuren bij jouw huidskleur passen. We gaan ook praktische tips geven hoe je jouw make-up zelf natuurlijk kunt aanbrengen. Na deze avond heb je dit geleerd.

De trainers op deze make-up advies avond

Op deze make-up advies avond zullen drie visagisten van Jitty’s hun kennis met jullie delen.

Jitty Vasquez Dela Cruz

Foto: Will Dy  

Make-up & Hairstyling: Jitty Vasquez Dela Cruz

Location shoot: Dubai

Make-up Amsterdam Jitty Dubai shoot

Jitty is een MasterStylist bij Jitty’s Hair and Make-up. Hij heeft in de Filipijnen een topsalon gerund en ondertussen is hij al meer dan 25 jaar in Nederland. Samen met zijn partner Ronald Pronk is hij in 2002 Jitty’s Hair and Make-up gestart. Jitty is een creatieve duizendpoot. Zo heeft hij enorm veel podiumervaring, hij organiseerde zelf diverse haarshows, hij werkte meermaals bij de Amsterdam Fashion Week en hij wordt regelmatig gevraagd voor fashion fotoshoots om de haar en make-up styling te verzorgen. En Jitty is winnaar van de L’Oréal Color Trophy. Zijn passie voor make-up begon al in zijn jonge jaren. Met meer dan 35 jaar ervaring in dit vak, heeft Jitty alle facetten van fashion meegemaakt. Op deze make-up avond zal Jitty dan ook een korte lezing verzorgen over trends in fashion, die altijd weer terugkomen. En uitleggen welke trends je nu juist wel of niet moet volgen. Jitty zal zijn mening met ons delen op deze informatieve avond.

Candara

Candara is Topstyliste bij Jitty’s. Candara werkt nu bijna tien jaar bij JItty’s. Zij heeft bij menig fashion show backstage gewerkt om de make-up en haarstyling te verzorgen. In onze salon verzorgt ze regelmatig make-up en haarstyling voor bruiloften en andere speciale gelegenheden. Ook Candara heeft een internationale achtergrond. Voordat ze bij Jitty’s werkte, heeft ze in Indonesië gewerkt als haarstyliste en visagiste. Candara’s passie is om mooie en natuurlijke kapsels en make-up te creëren. Op deze make-up avond zal zij haar make-up geheimen met jou delen.

Valentina

Valentina is Styliste bij JItty’s en werkt nu vier jaar bij ons. Valentina is een heerlijke Nederlandse meid, altijd vrolijk en ze heeft een creatieve geest. Valentina heeft het talent om vooral praktisch te blijven. Ze houdt ervan om eenvoudig te denken. Een mooi voorbeeld is dit filmpje dat op you-tube staat. Hier laat ze een eenvoudige up-do zien.

Ze heeft meer dan 110.000 views bereikt met dit filmpje. Binnen Jitty’s is Valentina verantwoordelijk voor ons prachtige merk La Biosthétique. Op deze make-up avond kan zij ons alles vertellen over deze producten. Maar ook Valentina gaat haar tips delen hoe je op een makkelijke, praktische manier toch een mooie make-up kunt maken.

Ons huismerk make-up La Biosthétique

La Biosthétique is een bijzonder merk en we zijn trots dat we dit kunnen aanbieden aan onze klanten. De Franse biochemicus Marcel Contier heeft het merk La Biosthétique in de jaren 50 ontwikkeld. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen en zijn niet getest op dieren. Deze kernwaarden van dit kwaliteitsmerk zijn vandaag de dag voor steeds meer mensen van belang. Zachte producten voor de huid, op basis van natuurlijke grondstoffen en  de trendcollecties die tweemaal per jaar uitkomen, is dit merk een extra pluspunt voor onze klanten.

 

Kosten voor deelname van deze make-up avond

De kosten bedragen normaal € 125,- per persoon. Op dit moment is er echter een actie van slechts € 35,- per deelnemer. Inschrijven gaat heel eenvoudig. Als je onderstaand formulier invult, dan nemen we spoedig contact met je op.

Datum, tijd en locatie

Deze make-up advies avond zal plaatsvinden bij Jitty’s Hair and Make-up op 22 augustus om 18.00 uur op de Bilderdijkstraat 156 in Amsterdam.

 

Avond is volgeboekt. Houd de site in te gaten voor nieuwe data

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.