Leiding geven aan een creatief team van kappers, iets voor jou? (vacature vervuld)

Bij Jitty’s Hair and Make-up hebben we een vacature voor een ervaren kapper openstaan die ook ambities heeft om leiding te geven.. Wij zijn op zoek naar een kapper die zeer ervaren is in knippen en kleuren, voor vier tot vijf dagen per week met diversen groeimogelijkheden.

Het leiding geven betreft de dagelijkse gang van zaken. Er is een sterke begeleiding van de ondernemers aanwezig waardoor jij als leiding gevende je kan concentreren op het uitvoerende werk.

Wat wij te bieden hebben:
Het werk bij Jitty’s Hair and Make-up is erg uitdagend, je krijgt te maken met een zeer diverse klantengroep van knippen tot totale metamorfoses.
Verder doen wij mee aan wedstrijden, er zijn regelmatig fotoshoots waar je aan mee kan werken en we houden shows. Er zijn veel opleidingsmogelijkheden op hoog niveau, intern en extern zowel in Nederland als in het buitenland. 

Wat wij van je vragen

Wij hebben je veel te bieden maar we vragen ook een hoop van je, wij verwachten dat je elke klant oprechte aandacht geeft én dat je op elk moment van de dag onze klanten en je collega’s verrast met jouw creativiteit. 

Leiding geven zien wij als een twee richting verkeer. Jij gaat op zoek naar de wensen en behoeftes van je collega’s en gaat hen helpen hun doelen zo goed mogelijk te halen. Deze zelfde begeleiding kan jij verwachten. Wij zijn een team en helpen elkaar om te groeien.

Wij verwachten een goede ervaring en vakkennis op het gebied van knippen en kleuren.

Loon:

Loon is CAO met een bonus regeling en extra vergoedingen welke op maat gemaakt kunnen worden op jouw wensen.
Wil je meer weten, kijk gerust onze site langs en bekijk zeker even onze video’s op
www.youtube.com/vanavondnaardekapper
Heb je interesse in deze uitdagende functie, neem dan contact op via 020-6188802 of stuur je cv naar info@jitty.nl

Schrijf een opmerking