Lees dit voordat u naar onze salon komt i.v.m. Corona maatregelen

Ronald PronknieuwsLeave a Comment

Lieve klanten,

Vanaf 16 maart waren we gesloten, maar hoera we mogen vanaf maandag 11 mei weer open! Het zijn zware tijden en Corona heeft een gat geslagen in onze samenleving. Onze gedachten gaan in eerste instantie uit naar de families van overleden slachtoffers en we voelen grote dankbaarheid voor het zorgpersoneel, dat zo hard heeft moeten werken de afgelopen twee maanden.  RESPECT VOOR DE ZORG!

De sluiting van onze zaak is zwaar geweest voor ons als team. En onze klanten hebben ons ook enorm gemist. Voor ons allen is dus het fantastisch dat we weer open mogen. Onze stylisten zijn bijna gek geworden van het thuis zitten, dus willen dolgraag weer aan de slag. Maar wel op een verantwoorde manier. Lees daarom alsjeblieft eerst onze vernieuwde Corona huisregels. 

Jitty’s Hair and Make-up voert de veiligheidsvoorschriften van de brancheorganisatie en het RIVM nauwgezet uit om zo uw veiligheid te waarborgen en onze bijdrage te leveren aan een maatschappij zonder Corona.  Zo moeten klanten bij binnenkomst hun handen wassen. Vaak wordt dit gedaan met een desinfecterende handgel. Maar experts zeggen dat de meeste handgels onvoldoende of helemaal niet helpen tegen Corona. Beter is handen wassen met zeep, dus wij hebben voorin in de winkel een extra wastafel gemaakt, zodat onze klanten hun handen kunnen wassen met zeep en water. Want dat is volgens het RIVM het beste. 

Lieve klanten, lees alsjeblieft alle maatregelen voor je volgende kappersbezoek. Tijdens je bezoek zullen wij de belangrijkste herhalen:

Blijf thuis als je koorts of klachten hebt

1: Blijf thuis als je koorts of klachten hebt. Voel je je niet helemaal goed dan moet je (hoe vervelend ook) je kappersbezoek uitstellen. Denk niet: “misschien valt het wel mee”. Als je maar iets aan klachten hebt, blijf thuis en bel of mail ons om je afspraak af te zeggen. 

Dus bij verkoudheid, griepachtige klachten of plotseling niet lekker voelen, blijf thuis.

Iemand in jouw huishouden ziek? 

2: Als iemand in jouw huishouden koorts of griepachtige klachten heeft, blijf je ook thuis. Dit klinkt misschien zwaar, maar alleen zo kunnen we samen Corona bestrijden. Is er iemand binnen jouw huishouden ziek, dan blijf je zoveel mogelijk thuis en mag je geen bezoek brengen aan de kapper. Bij geen enkele kapper. 

Kom alleen naar de kapper.

3: Kom alleen naar de kapper. Er mogen namelijk maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd in onze salon zijn. Wij zijn eigenlijk van de gezelligheid, dus normaal vinden we het juist leuk als je extra mensen meeneemt. Maar voor nu helaas is het dringend verzoek om niemand mee te nemen. Wil je met jouw kind komen, vraag dit dan per e-mail of telefoon aan ons om te horen of er voldoende ruimte is in onze salon. 

Was je handen, voordat je naar de kapper gaat en bij binnenkomst

4: Was je handen, voordat je naar de kapper gaat. Was bovendien nogmaals je handen bij binnenkomst. Er staat een karretje met zeep en handdoekjes bij de ingang. 

Kom op tijd

5: Kom op tijd. Wij waren altijd flexibel naar onze klanten en wisten meestal wel een mouw aan te passen als ze belden vanwege een file of andere reden. Maar dat gaat nu helaas niet meer. Er mogen maar een beperkt aantal klanten in een salon zijn en als jouw kappersbezoek uitloopt, dan kan mogelijk de volgende klant niet naar binnen. Afbellen mag nog steeds tot 24 uur voor de afspraak. Heb je niet afgebeld en kom je te laat, dan is de kans groot dat we nee moeten zeggen. We brengen dan wel de afspraak in rekening. Het ligt niet in onze aard om zo streng te zijn, maar willen we alle klanten op een verantwoorde manier kunnen helpen, dan moeten we nu iets strikter zijn dan je normaal van ons gewend bent. 

6: Helaas kunnen we geen jassen meer aannemen. U mag zelf uw jas ophangen op de kapstok bij de deur. 

Verder kunt u rekenen op een hygiënische salon. Zo maken wij na elke klant de wasbakken, de knip plekken en het knipgereedschap schoon. De hele salon wordt elke twee uur schoongemaakt, zoals het toilet en de vloer. Deurknoppen en pinapparaat zelfs vaker. Wij zetten ons volledig in voor een veilige salon. 

Met veel plezier gaan wij je vanaf 11 mei weer helpen aan een mooie Jitty’s coupe. Samen overwinnen we Corona!

Stay safe!

LOVE FROM JITTY’S TEAM 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *