BOL en BBL leerplekken beschikbaar

BBL en stage plaatsen beschikbaar bij Jitty’s

BOL en BBL leerplekken beschikbaar bij Jitty’s Hair and Make-up

vacature 1: Assistent leiding gevende/leidinggevende cq bedrijfsleider en of creatief trainer
vacature 2: BOL of BBL leerling.

Bij Jitty’s Hair and Make-up zijn we op zoek naar nieuwe talenten.. Wij zijn op zoek naar nieuwe leerlingen, BOL en BBL. Ben je op zoek naar een stage adres waar je echt wat gaat leren? Meld je dan snel want dan zoeken we jou!

Wat wij te bieden hebben: Het werk bij Jitty’s Hair and Make-up is erg uitdagend, je krijgt te maken met een zeer diverse klantengroep van knippen tot totale metamorfoses. Het team van Jitty’s kenmerkt zich door de losse en gezellige sfeer waar veel onderling respect is, van de junior stylisten tot de masterstylisten, iedereen is bij ons gelijk. Het is ook een bedrijf waar de sfeer bijzonder gezellig is, we gaan zeer persoonlijk met onze klanten om. Lees bijvoorbeeld deze verhalen eens.

Een bedrijf met ruime opleiding mogelijkheden

Wil je doorgroeien in het vak? Bij Jitty’s Hair and Make-up hebben we ruime opleiding mogelijkheden. Met de ondersteuning van de Academie van L’Oréal Professionnel zijn er talloze creatieve en technische trainingen mogelijk van de beste trainers in Nederland. Denk aan Berni Ottjes, Olaf van den Wildenberg en Dominic Vleer Timmers. Maar buiten de academey hebben we ook salon trainingen met inspirerende trainingen zoals van Sonya Bloemhart. Natuurlijk zijn er intern ook trainingen en jij zal zelf ook trainingen gaan geven. Bij Jitty’s Hair and Make-up werken we met het principe dat iedereen zowel leerling als leraar is. We delen onze kennis onderling. Niet alleen versterkt dit onze teamgeest, maar we groeien op deze manier samen naar een hoger niveau. Wil je nog meer aan trainingen krijgen? Alles is mogelijk in overleg, zelfs trainingen London of Parijs. Bij Jitty’s Hair and Make-up is er geen plafond aan jouw ambitie!

Veel leuke extra’s zoals fotoshoots, shows en wedstrijden

We doen wij mee aan wedstrijden, er zijn regelmatig fotoshoots waar je aan mee kan werken en we houden shows. Er zijn veel opleidingsmogelijkheden op hoog niveau, intern en extern zowel in Nederland als in het buitenland.

BOL en BBL stage plaatsenWij bieden een leerplek waar leerlingen een leuke tijd hebben en veel leren.

Het begeleiden van jongen dat is een passie van Jitty’s Hair and Make-up. Wij geloven erin om mensen in hun kracht neer te zetten. Of je nu 16 of 56 bent, het gaat erom dat je gelooft in jezelf en doorzet met de doelen die je wilt bereiken. Onze manager Ronald Pronk heeft een passie om het beste in mensen naar boven te halen. Vanwege zijn uitgesproken mening wordt hij ook gevraagd als spreker op scholen. Ook dit jaar zal hij weer een lezing gaan geven aan totaal 80 leerlingen die in september gaan starten op de kappersopleiding. Hier valt een verslag te lezen van vorige lezing.

 

Wil je meer weten, kijk gerust onze site langs en bekijk zeker even onze video’s op www.youtube.com/vanavondnaardekapper

Heb je interesse in deze uitdagende functie, neem dan contact op via 020-6188802 of stuur je cv naar info@jitty.nl

Schrijf een opmerking