Kapper op zondag open

Jitty’s Hair and Make-up heeft goed nieuws; we gaan nu ook op zondag open!

Wij denken dat er behoefte is aan een kapper die op zondag open is. Maar er is nog een reden dat we op zondag open gaan. Het gaat goed met Jitty’s en op de zaterdag past er weinig meer bij. Wij hebben daarom besloten om te onderzoeken of de zondag voor onze klanten een goede dag is om naar de kapper te gaan. Wat vind jij ervan? Laat het ons maar weten, we zijn benieuwd naar je mening.

We beginnen gelijk goed met een ijzersterk team op de zondag. Niemand minder dan onze Master Stylisten Jitty en zijn team zullen op zondag werken. Natuurlijk is een afspraak op de zondag ook gewoon te boeken via ons on-line afspraak systeem en ook via onze app voor IOS of ANDROID

Award winnende kappers op de zondag!

We staan met een sterk team op de zondag. Jitty Vasquez Dela Cruz winnaar van de Publiek award in de L’Oréal Color Trophy en zijn team staan klaar om jou te helpen op zondag.

 Een dag met extra’s?

Onze salon is gericht op knippen & kleuren, maar zeer zeker ook op sfeer en gezelligheid. Geen betere dag om daarvan te genieten dan de zondag. Natuurlijk zullen als altijd we onze heerlijke koffie en thee schenken. Maar op de zondag mogen we nog wel een beetje extra genieten. Kleine hapjes en lekkere sapjes of misschien een keer een DJ aan het begin van de zondagavond? Wij willen van deze zondag een extra sfeervolle dag maken, geheel in de stijl van Jitty’s; creatief, onderscheidend, persoonlijk en vooral gezellig!

Wij bij Jitty’s willen maar 1 ding en dat is de glimlach op je gezicht toveren. Juist ook op de zondag zullen wij daarom maar 1 doel hebben en dat is jouw blij te maken met jouw haar. Onze stylisten doen dit door vooral goed te luisteren naar jouw wensen. En onze stylisten worden continue bijgeschoold en doen zelfs aan wedstrijden mee. Zo heeft Jitty de LO’réal Color Trophy gewonnnen en heeft Yuia zelfs drie arwards op haar naam staan. Deze kennis en ervaring zetten wij in om de glimlach op je gezicht te krijgen. Ons doel is niet voor niets dat elke dag een HAPPY HAIRDAY voor jouw wordt!

Schrijf een opmerking