Kapper zondag openJitty’s hair and make-up, een goede kapper Amsterdam die op zondag open is.
Een glimlach op je gezicht, dat is ons doel. Onze stylisten zijn creatieve kappers die niets liever willen dan jou blij maken. Hoe we dit doen? Vooral door goed te luisteren naar onze klanten. Maar ook door ons team continu te scholen in nieuwe trends en vaktechnieken.  Een kapper open op zondag, die echt als passie heeft om mooi haar te maken en met stylisten, die niets liever willen dan jou blij maken, dat vind je bij Jitty’s, de kapper amsterdam zondag open

No more bad hairdays!

Wij bij Jitty’s hebben niet voor niets de slogan ‘Jitty’s Hair and Make-up, als je een goede kapper in Amsterdam zoekt’.

Onze wens is om jou blij te maken met je haar. Hoe we dit doen? Door kappers in te zetten die continue getraind worden met betrekking tot de laatste technieken. Maar vooral door goed te luisteren naar de wens van onze klanten. Als wij jou goed begrijpen, dan kunnen we ook deskundig advies geven. Dat is ons succesvolle recept om onze klanten blij te maken.

Maar liever laten we onze klanten dit zelf vertellen, lees bijvoorbeeld deze prachtige recensies op de onafhankelijke kappers-recensie site wiewathaar. Wil jij ook helemaal blij worden met je haar? Boek nu bij Jitty’s in ons on-line afspraak systeem zodat ook jij HAPPY HAIRDAYS zal krijgen. Dus twijfel niet meer en maak online een afspraak bij kapper zondag open Jitty’s

Een sterk team op de zondag bij Jitty’s

Kapper zondag openEen kapper Amsterdam op zondag open waar goede stylisten werken. Dat vind je bij Jitty’s. Op de zondag werken bij ons award winning hairdresser Jitty Vasquez Dela Cruz en zijn team. Jitty en zijn team staan gerant voor een ultieme haarbeleving op de zondag. Lekker ontspannen naar de kapper, geniet van onze massagestoelen en laat je door Jitty of Nichol een nieuwe look aanmeten. Zij gaan er alles aan doen om de glimlach op jouw gezicht te brengen. Niet voor niets is onze slogan ‘Always happy hairdays’. Team Jitty’s doet er alles aan om jou blij te laten zijn met je haar!

ALWAYS HAPPY HAIRDAYS @JITTY’S!

kapper zondag open