Jitty's Hair and Make-up is open op zondag

Kapper Amsterdam Zondag Open

Online Boeken Bekijk onze behandelingen en prijzen (22)
Op zondag naar de kapper in Amsterdam dat kan bij Jitty’s Hair and Make-up. Boek eenvoudig via ons online boeking systeem of bel even voor een afspraak
Openingstijden

Klanten geven ons een 9,6

Wie Wat Haar Beoordelingen
Caroline: "Julia is een expert als je een stijlvolle bob wil. Dit kunnen maar weinige kappers. Topkwaliteit in een hartelijke sfeer. Aanrader."

Image

Jitty’s tips

kapper amsterdam zondag open

Een leuke en makkelijke up do, een frisse make-up aanbrengen of zelf leren föhnen?

Bekijk onze tips


Creatief hart van onze zaak,
Vasquez Dela

Kapper Amsterdam Zondag open

Winnaar L’Oreal Trophy, creatieve duizendpoot en het hart van onze zaak. Lees hier zijn indrukwekkende verhaal

Jitty's Hair and Make-up

Op zondag naar de kapper in Amsterdam

persoonlijke kleuranalyse persoonlijke kleuranalyse
Jitty’s hair and make-up, een goede kapper Amsterdam die op zondag open is. Een glimlach op je gezicht, dat is ons doel. Onze stylisten zijn creatieve kappers die niets liever willen dan jou blij maken. Hoe we dit doen? Vooral door goed te luisteren naar onze klanten. Maar ook door ons team continu te scholen in nieuwe trends en vaktechnieken. Een kapper open op zondag, die echt als passie heeft om mooi haar te maken en met stylisten, die niets liever willen dan jou blij maken, dat vind je bij Jitty’s, de kapper amsterdam zondag open

Dames en Heren

Kapper Amsterdam zondag open heren knippen Kapper Amsterdam zondag open heren knippen

Bij Jitty's zijn we zowel dames kapper als heren kapper. Heren knippen is een grote passie van ons. Wij werken met een prachtig merk voor heren namelijk American Crew. Het team van Jitty's heeft zelfs prijzen gewonnen met heren knippen. Ons team is zorgvuldig getraind zowel op dames knippen als op heren knippen.


Jitty's fans

Monique

Belangrijk is dat ze bij Jitty’s echt kijken naar wie ik ben. Ik ga hier altijd weg als mezelf, maar wel een verbeterde versie van mezelf.

Guido

“Elke keer als ik kom vragen ze “Hoe wil je het?”. Telkens luidt mijn antwoord: “Kort”. En altijd vertrek ik met ‘meer’ haar, dan waarmee ik kwam. Dat is in een notendop waarom ik bij Jitty’s blijf komen.”

Marjolein

Eindelijk een ècht goede kapper gevonden! De sfeer, de persoonlijke benadering, de passie voor het vak wat men bij Jitty’s heeft maar het belangrijkste; het geweldige -en precies zoals jij het wilt- resultaat vormen enkele key-uitlatingen die passen bij Jitty’s. Een werkelijk geweldige kapsalon.

Stefana

FANTASTISCH!!!! Gisteren was ik voor de derde keer bij Jitty’s Salon. Wederom loop ik meer dan tevreden de winkel uit, omdat ik *** heel erg blij ben met de deskundigheid van haren kleuren. Ze kijken zo goed naar tinten, je huid etc. Voor mij is Jitty een echte HAIR- AND COLOR ARTIST. Bedankt weer en tot ziens!!


Jitty's Hair and Make-up

Een sterk team op de zondag bij Jitty’s

Kapper Amsterdam zondag open Jitty Kapper Amsterdam zondag open Jitty

Een kapper Amsterdam op zondag open waar goede stylisten werken. Dat vind je bij Jitty’s. Op de zondag werken bij ons award winning hairdresser Jitty Vasquez Dela Cruz en zijn team. Jitty en zijn team staan gerant voor een ultieme haarbeleving op de zondag. Lekker ontspannen naar de kapper, geniet van onze massagestoelen en laat je door Jitty of Patrick een nieuwe look aanmeten. Zij gaan er alles aan doen om de glimlach op jouw gezicht te brengen. Niet voor niets is onze slogan ‘Always happy hairdays’. Team Jitty’s doet er alles aan om jou blij te laten zijn met je haar!

Creatieve kappers die naar jou luisteren!

kapper amsterdam-west zondag open

Goede kapper in Amsterdam nodig die jouw coupe een creative restyle kan geven en dè expert in haar kleuren Amsterdam en omgeving is? Jitty's Hair and Make-up is een kapper waar het team echt de tijd voor je neemt. Luisteren naar wat onze klanten willen is bijvoorbeeld heel erg belangrijk voor ons. Als we je goed begrijpen dan geven we jou ons advies war er mogelijk is. Wij creëren niet alleen een coupe die bij je past, maar ook een coupe waar je blij van wordt! En wat fijn is je kan 7 dagen per week bij misschien wel de beste kapper van Amsterdam.