Kapper maandag open van 12.00 tot 21.00

Kapper Amsterdam Maandag open

Online Boeken Bekijk onze behandelingen en prijzen (22)
Op maandag naar de kapper in Amsterdam dat kan bij Jitty’s Hair and Make-up. Boek eenvoudig via ons online boeking systeem of bel even voor een afspraak
Openingstijden

Klanten geven ons een 9,6

Wie Wat Haar Beoordelingen
Caroline: "Julia is een expert als je een stijlvolle bob wil. Dit kunnen maar weinige kappers. Topkwaliteit in een hartelijke sfeer. Aanrader."

Image

Jitty’s tips

kapper maandag open

Een leuke en makkelijke up do, een frisse make-up aanbrengen of zelf leren föhnen?

Bekijk onze tips


Creatief hart van onze zaak,
Vasquez Dela

Kapper maandag open Amsterdam Jitty

Winnaar L’Oreal Trophy, creatieve duizendpoot en het hart van onze zaak. Lees hier zijn indrukwekkende verhaal

Jitty's Hair and Make-up

Op maandag naar de kapper in Amsterdam

kapper amsterdam maandag open kapper amsterdam maandag open
Een glimlach op jouw gezicht is ons doel. Wij vinden dat je een goede kapper bent als je goed kunt luisteren naar de wens van de klant en ook actief advies geeft over wat wel en niet mogelijk is. Samen met jou gaan wij op zoek naar een look die bij jou past en waar jij blij van wordt

Dames en Heren

heren knippen maandag amsterdam heren knippen maandag amsterdam

Bij Jitty's zijn we zowel dames kapper als heren kapper. Heren knippen is een grote passie van ons. Wij werken met een prachtig merk voor heren namelijk American Crew. Het team van Jitty's heeft zelfs prijzen gewonnen met heren knippen. Ons team is zorgvuldig getraind zowel op dames knippen als op heren knippen.

Gratis adviesgesprek

Weet je niet goed wat je wilt? Wij bieden een gratis adviesgesprek. Dit gesprek duurt vijftien minuten. In dit gesprek gaan we samen met jou je wens bespreken. Wij zullen je dan advies geven over de mogelijkheden en eventueel een prijsopgave doen. Het adviesgesprek kun je online boeken

Lees de ervaringen van onze klanten

Wie kunnen jou beter vertellen over hoe wij werken dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je persoonlijke interviews met onze klanten. Zo vertelt Guido waarom hij met zijn korte haar juist bij Jitty’s komt en Angela waarom ze helemaal gek is op onze Stylisten Valentina en Sam. Ook is het leuk om deze prachtige recensies te lezen.


Jitty's fans

Monique

Belangrijk is dat ze bij Jitty’s echt kijken naar wie ik ben. Ik ga hier altijd weg als mezelf, maar wel een verbeterde versie van mezelf.

Guido

“Elke keer als ik kom vragen ze “Hoe wil je het?”. Telkens luidt mijn antwoord: “Kort”. En altijd vertrek ik met ‘meer’ haar, dan waarmee ik kwam. Dat is in een notendop waarom ik bij Jitty’s blijf komen.”

Marjolein

Eindelijk een ècht goede kapper gevonden! De sfeer, de persoonlijke benadering, de passie voor het vak wat men bij Jitty’s heeft maar het belangrijkste; het geweldige -en precies zoals jij het wilt- resultaat vormen enkele key-uitlatingen die passen bij Jitty’s. Een werkelijk geweldige kapsalon.

Stefana

FANTASTISCH!!!! Gisteren was ik voor de derde keer bij Jitty’s Salon. Wederom loop ik meer dan tevreden de winkel uit, omdat ik *** heel erg blij ben met de deskundigheid van haren kleuren. Ze kijken zo goed naar tinten, je huid etc. Voor mij is Jitty een echte HAIR- AND COLOR ARTIST. Bedankt weer en tot ziens!!


Jitty's Hair and Make-up

365 dagen per jaar blij met je haar

Kapper-maandag-open-Amsterdam
Kapper-maandag-open-Amsterdam

Ons doel klinkt eenvoudig: elke dag blij met je haar. Maar zo eenvoudig als dit uitgesproken wordt, zo complex is dit in het dagelijks leven. Een bad hairday is helaas iets wat veel mensen regelmatig meemaken. Klanten zijn bijvoorbeeld blij met hun haar als ze de salon verlaten, maar velen kunnen niet zelf hun haar stylen, omdat kennis en de juiste producten ontbreken.

En een kapsel mooi knippen is natuurlijk een eerste vereiste, maar om het vervolgens weken of zelfs maanden mooi te houden moet het technisch goed geknipt zijn. Daarom is alleen de combinatie van een goed productadvies, eenvoudige instructies hoe je zelf je haar zelf kunt stylen en technisch vakmanschap van de kapper een vereiste om elke dag blij te kunnen zijn met je haar. En dat is ons doel. En daar geven we een garantie op!

ALWAYS HAPPY HAIRDAYS WITH JITTY’S

Een kapsalon waar sfeer belangrijk is

Kapper-maandag-open-Amsterdam Kapper-maandag-open-Amsterdam
Een kapper in Amsterdam West waar mensen zich thuis voelen. De open sfeer bij Jitty’s trekt een diverse klantengroep aan. En zo willen we het ook, want ieder mens is uniek en wij vinden het heerlijk om samen met onze uiteenlopende klanten plezier te hebben met dat wat wij het liefste doen. Kwaliteit, passie, een ongedwongen sfeer en oprechte persoonlijke aandacht, dat is de ‘Jitty’s mix’.

Jitty’s is ook op zondag open

Een kapper open op zondag gezocht? Jitty’s Hair and Make-up is ook op zondag open van 11.00 uur tot 19.00 uur