Wij geven tips op het gebied van haarstyling, haarverzorging, make-up en gezichtsverzorging. Deze tips helpen jou om ook thuis makkelijk jouw haar en make-up te doen. Creëer de juiste look bij de juiste gelegenheid.

Haarstyling en haarverzorging

Je haar zit zelden zo goed als na een bezoek aan de kapper. Het zit weer in model en dankzij een goede verzorging voelt het weer gezond en vitaal aan. Maar hoe graag je dit ook zouden willen, je kan niet elke dag naar de kapper. Toch wil je graag dat je haar elke dag super aanvoelt. Wij bij Jitty's Hair and Make-up willen jou helpen om elke dag een Happy Hairday te laten zijn. Hairstyling en haarverzorging moet vooral makkelijk zijn, waardoor je dit elke dag zelf kunt doen.

Make-up en Gezichtsverzorging

Ook make-up en gezichtsverzorging is belangrijk. Ga je voor de natural, professional of de glitter en glamour look? De juiste make-up and het aanbrengen hiervan is belangrijk bij deze keuze. 

Op onderstaande pagina's staan nuttige you-tube filmpjes waar kort en duidelijk uitgelegd wordt hoe jij zelf kan zorgen dat elke dag een Happy Hairday wordt. En handige tips & tricks voor visagie.