Jitty’s on stage

We zijn verheugd met de shows die we de laatste tijd hebben mogen geven. Zo hebben we in de Supperclub de Cicic Fashion show gegeven, de Micheal Jackson tribute show en vele shows in club Panama. Als artiesten is er niets mooiers dan je werk ten toon te stellen. De creativiteit die bij shows komt kijken houdt ons als kappers scherp en geeft ons nieuwe energie en inspiratie, vooral als de reacties goed zijn. Gelukkig hebben we veel applaus mogen ontvangen.Cicic Fashion show in Supperclub

Een zeer bijzondere show welke we de laatste tijd gegeven hebben is de Cicic Fashion show in de Supperclub. Bijzonder was dit omdat de eerste keer was om samen met Modeontwerpster CICIC een show te mogen geven. Jelica Cicic is een opkomend talent in de modewereld. We hebben met haar al velen fotoshoot’s gehad, nu was het dan tijd voor een modeshow. Cicic en Jitty’s waren uitgenodigd om op het feest Fasionista twee show’s te verzorgen. De eerste in de Darkroom, en de tweede in de grote zaal de White room. De eerste show was een korte teaser show. Het was dan ook een zeer korte show, spannend, verrassend en snel! In de white room hadden we meer tijd en de modellen hebben hier goed gebruik van gemaakt. Wat echt bijzonder is in de Supperclub is de setting, in plaats van een klassieke catwalk liepen de modellen door de zaak langs het publiek. Ook bijzonder was de live DJ die tijdens de show de muziek verzorgde. Het gevolg was een levendige show waar de spanning van schitterde. We hebben een uitgebreide video clip gemaakt van deze avond, klik hier om deze te bekijken!

Thriller make-up tijdens de Micheal Jackson Tribute memorial partyJitty’s is gevraagd om voor dit feest 12 dansers Thriller grime en haarstyling te geven. De insteek van de avond was om een eerbeton aan Micheal Jackson te geven. De opbrengsten van de avond kwamen te goede voor Dance for life. Ook van deze avond is een fantastische film te zien,  welke vindbaar is op ons you-tube kanaal. Neem zeker even de moeite om deze te gaan bekijken.Thriller grime, een nieuwe uitdaging voor Jitty. Met een zorgvuldige voorbereiding wist Jitty samen met 1 assistent 12 dansers binnen 2,5 uur om te toveren in angstwekkende monsters. Bloed, loslatende huid, rottende tanden en kapsels die er vreselijk uit zien, al met al heel wat anders dan ons dagelijks werk. Maar wel met een grote voldoening, het was erg fijn om mee te werken aan deze Tribute party. Micheal, we love you!

 

Mystique

Een hele bijzondere avond. We zijn door producent Clint vd Hijden van Beautiful Event’s gevraagd om een totaal concept te ontwerpen voor een avond in club Panama.

Het bijzondere van het concept wat op de avond Mystique uitgevoerd hebben is een totale beleving van Fashion en HairFashion. De kleine zaal, de studio was volledig ingericht als een lounge kapsalon. Onder het genot van een DJ konden de gasten minimetamorfoses krijgen van onze kappers/visagisten. In de grote zaal konden de gasten genieten van een sterke line-up van de beste DJ’s zoals Lucien Foort en ErickE, maar ook van maar liefst drie modeshow’s welke volledig door Jitty’s geproduceerd waren. Samen met onze partners, Frans Noyen, Elvis mannenmode, Elka’s Fashion en CICIC konden we gasten verrassen met drie spetterende show’s. In deze show’s hebben we alle uiterste laten zien, commerciële styling tot Avant Garde. We willen u graag uitnodigen om de foto’s te bekijken op onze fotopagina, of de video clip op you-tube en ook kunt u een nieuwsbrief vinden die speciaal aan deze show gewijd is.

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *