Jitty Vasquez Dela Cruz

Jitty is de drijvende kracht achter onze salon. Een kapper met een aangrijpend verhaal, die elke dag weer zijn passie volgt en dat is knippen en mensen blij maken. Zijn Filipijnse roots zie je terug in onze salon. Wij streven namelijk een Aziatische gastvrijheid na. Onbevangen, gezellig en open minded. Niemand kan je zo in zijn hart sluiten als Jitty. Hij is een ware gastheer. Maar hij is ook ambitieus. Zo heeft hij de L'Oréal Color Trophy in 2011 gewonnen. En het is altijd zijn streven om Jitty's Hair and Make-up te laten groeien. Hij en zijn partner Ronald hebben twee doelen: alle klanten blijvend blij maken met hun haar en als team continu te blijven ontwikkelen en verbeteren.

Kijk op onderstaande pagina's voor nog meer inspirerende informatie over Jitty.
Jitty en Ronald

Image
Boek Jitty

Recensies Jitty

Lees meer verhalen

van Jitty's fans

Che La

★★★★★

Jitty knipt mijn haar altijd geweldig en precies zoals ik het wil! Mijn favoriete kapper! 🙂 <3

Miquel

★★★★★

De eerste jaren die ik in Nederland woonde vond ik het moeilijk om een goede kapper te vinden. Met de jaren had ik mij er bij neergelegd. Ik was toen jong en ik had een vol bos haar. Nu ik iets minder jong ben is mijn haar wat dunner geworden.
Met Jitty vond ik dé kapper die mijn haar op de beste manier weet te knippen zodat ik nooit meer een ‘bad hair day’ meer heb.
Zijn kapsels blijven goed ook als na een tijdje mijn haar langer is geworden.
Kortom, ik ben supertevreden met Jitty!

AANRADER!

AANRADER!

Hele prettige kapper. Vriendelijke, ongedwongen sfeer en deskundige kappers. De enige kapper waar ik naar terug blijf komen. Als Jitty je knipt blijft je haar heel lang mooi zitten. De pony/contourenservice is ook heel fijn. Zo blijft m’n korte kapsel tussendoor ook netjes.

ALL ABOUT YOU

ALL ABOUT YOU

Jitty is there for you to find the style or make your haircut as you want. Really listens and takes the time.

BLIJ MET MIJN HAAR

BLIJ MET MIJN HAAR

Ik ben vandaag geknipt door Jitty, en ik ben enorm blij met mijn haar. Het is erg goed geknipt, losjes, met een moderne ‘touch’. Ik heb tips gekregen hoe het (gemakkelijk) in model te houden, en welke lengte past bij mijn gezicht. Kennis gemaakt met nieuwe producten, zonder dat nadien werd aangedrongen op aankoop (maar dat ga ik misschien tóch doen). Verder was het gezellig, ontspannen, zoals altijd in deze salon. (De vorige keren ook goed geknipt door Candara.) Tenslotte: Er was een misverstand rond de afspraak, Jitty is speciaal naar de salon gekomen! Dat noem ik service. Graag tot een volgende keer (en ik ben best kritisch op kappers).

EACH VISIT IS AN UNFORGETTABLE EXPERIENCE

EACH VISIT IS AN UNFORGETTABLE EXPERIENCE

Been visiting Jitty’s for the last more than 8 years already. Jitty knows best what haircut is suited to my facial shape. Love every minute of the attention that Jitty spends with his client. Despite the distance of the salon from where I live, I never get tired going back to Jitty’s for my haircut. Each visit is an unforgettable experience….. in a positive way!

FLEXIBEL EN PROFESSIONEEL

FLEXIBEL EN PROFESSIONEEL

Jitty is gewoon heel goed en extreem veelzijdig! Ik ben iedere keer tevreden met mijn hairstyle en make up. Als ik ook een kompleet make over wil, kan ik hij dat ook, weet ik zeker. Thumbs up!! Echt tevreden! En vriendelijke team!

TEVREDEN GEKNIPT & GESTYLED BIJ KAPPER JITTY

TEVREDEN GEKNIPT & GESTYLED BIJ KAPPER JITTY

Na lang zoeken heb ik eindelijk een kapper in Amsterdam gevonden die mijn haar mag blijven knippen en stylen. Ik vond het vaak eng om mijn haar te laten knippen, omdat er zo veel kappers zijn die niet goed naar mijn wensen luisteren. Jitty doet dit wel en met zijn ervaring geeft hij ook hele goede adviezen. Wil je het mooi gestyled hebben dan kan Jitty bijvoorbeeld je stijle haar in een handomdraai mooie natuurlijk lijkende krullen geven. Ook de heerlijke hoofdmassage en massagestoel vooraf (wanneer je haar gewassen wordt) van het vriendelijkepersoneel maken dat je even rustig kunt bijkomen voordat er aan je haar gezeten wordt. Kortom een hele fijne ervaring met mooie resultaten. Ik blijf terugkomen ?

TOP ERVARING

TOP ERVARING

Jaren geleden bij Jitty binnen gestapt en nooit meer weggegaan!
Voor het eerst in mijn leven liep ik op een wolk en het voelde als een make-over.
Jitty luistert eerst wat je wel en niet wilt en met een buitengewone ervaring en deskundigheid maakt hij er een passende kapsel van. Hij weet precies wat past bij mijn gezicht en wat het haar doet. Met heel weinig inspanning kan ik het zelf ook elke morgen reproduceren – zo goed geknipt! De koffie, massagestoel en hoofmassage maken elk bezoek een onvergetelijke ervaring, ik blijf komen! Mijn volgende bezoek is alweer geboekt.

IN EEN WOORD GEWELDIG !!

IN EEN WOORD GEWELDIG !!

Gisteren weer geweldig geknipt door Jitty ,hij luisterd goed wat je wil ,maar geeft ook advies. Elke keer loop ik daar blij de deur uit ,mijn haar ziet er veel voller uit dan dat het in werkelijkheid is ,en blijft weken perfect zitten . Vroeger had ik super kort haar omdat als het iets langer was nooit bleef zitten ,eindelijk door Jitty zit mijn haar nu geweldig . Ook mijn kleindochter van vier is gisteren voor het eerst echt geknipt ,en nu zie je pas dat haar haar mooie natuurlijke krullen heeft .

JITTY IS THE BEST!

JITTY IS THE BEST!

Ik knip al jaren m’n haar bij Jitty omdat Jitty echt naar je luistert en niet doet wat je niet wilt! Daarentegen doet hij wel wat je wél wilt! Dit zorgt voor een betrouwbaar knipresultaat en daarbij ook nog een mooigeknipt kapsel zoals alleen Jitty dat kan ?

Wij zijn er voor je!

Wij (Ronald en Jitty) zijn er voor jou. Voor ons is niets zo belangrijk als de kwaliteit van onze zaak. Ons personeel is tot in de puntjes getraind, maar we zijn ook gewoon mensen. Fouten maken mag, want daar leer je van en dat is nodig om te blijven verbeteren. Bij ons is daarom alles bespreekbaar. Onze teamleden worden ook nooit terechtgewezen bij een fout of vergissing. Wij hebben altijd het beste voor met onze klanten, maar ook met ons team. Maar kom zeker terug als je ergens niet blij mee bent. Wat er ook gebeurt, wij oordelen niet, maar lossen het graag op en proberen hiervan te leren. Want team Jitty’s wil alleen maar blije klanten!

Heb je tips voor ons? Zie je iets in ons bedrijf wat anders en of beter kan? Spreek ons aan, bel ons, mail ons, app ons. Met volle aandacht luisteren we naar jouw verhaal. Want alles wat onze winkel kan verbeteren, is belangrijk voor ons.

Dank voor je input.

Ronald en Jitty

Telefoon Ronald: 06-22784047

Telefoon Jitty: 06-41315347

Vertel ons je ervaring, goed of slecht

Image