Jitty’s werkt mee aan de Amsterdam Fashion week

 

Jitty Vasquez Dela Cruz van kapsalon Jitty’s Hair and Make-up en lid van het backstage team van L’Oréal Professionnel zal tijdens de Amsterdam Fashion Week juli 2013 het haar van de modellen verzorgen. Wij bij Jitty’s zijn bijzonder blij om deel te nemen in het ceatieve team van Berni Otjes. Berni is Ambassadeur kapper voor L’Oréal Professionnal en Jitty is uitgekozen om één van zijn teamleden te zijn.

Jitty zal backstage werken voor de volgende shows: Vrijdag 12 juii Spijkers en Spijkers. Zaterdag 13 juli zal Jitty backstage werkzaam zijn voor de show van Claes Iversen en dinsdag 16 juli zal Jitty backstage werkzaam zijn bij de show van BY DANIE 

Na het grote succes in januari zal L’Oréal Professionnel in juli 2013 wederom Premium partner zijn van de Amsterdam Fashion Week. Tijdens de Amsterdam Fashion Week worden de voor- en najaarscollecties van zowel de al gevestigde Fashion Designers als upcoming designers uit heel Nederland getoond. Met ±30 designers en 20.000 gasten is de Amsterdam Fashion Week het meest prestigieuze modespektakel in Nederland.

Het samenwerkingsverband tussen L’Oréal Professionnel en de Amsterdam Fashion Week is een bekroning van de jarenlange verbintenis van L’Oréal Professionnel met mode en trends op nationaal en internationaal niveau. De vakkundige haarstylisten van L’Oréal Professionnel verzorgen backstage de spectaculaire kapsels van de modellen en laten de collecties van de modeontwerpers hiermee nog beter tot hun recht komen. L’Oréal Professionnel is dan ook erg verheugd dat zij zichzelf officieel premium partner mag noemen van de Fashion Week in dé modehoofdstad van Nederland: Amsterdam.

Al dagen is iedereen achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen en vrijdag a.s. zal de Fashion Week dan echt van start gaan. Gedurende heel de week zal SBS in de uitzendingen van Shownieuws uitgebreid aandacht besteden aan de Fashion Week, vooral aan de ontwerpers en haarstylisten backstage.

Wij bij Jitty’s zijn op onze beurt niet alleen trots dat we deel uitmaken van dit creatieve team, het bevestigd onze keuze om L’Oréal Professionnel  als onze partner te hebben gekozen. L’Oréal Professionnel en Jitty’s Hair and Make-up, een mooie combinatie!

Meer informatie over Jitty’s is hier te vinden: Goede kapper Amsterdam

En hier: Kapper Amsterdam

 

 

Schrijf een opmerking