Interview met Mila

Ronald Pronknieuws, Team Jitty'sLeave a Comment

Waarom wilde je kapper worden?

Omdat in mijn omgeving bij (te)veel mensen hun haar verpest wordt. Dus ik dacht: “ ik wil leren om dit beter te kunnen doen!”. Ik vind het bovendien heel erg leuk om veel samen met mensen te zijn. En ik probeer altijd rekening met anderen te houden en dat is een goede eigenschap voor een kapper. Ook trekt het me aan dat het een creatief vak is.

Wat vind je het leukste aan het kappersvak?

Ik heb nog niet alles gedaan, maar ik hou erg van kleuren. Omdat je een plan van aanpak moet bedenken en kleurformules kunt maken. Dat blijft elke keer een grote uitdaging. Ik vind nieuwe kleuren maken mooi. En ook de verschillende technieken om uit te voeren en dat je deze elke keer net iets anders kunt toepassen. Hierdoor kun je bij iedereen een andere creatie maken. Maar het fijnste is het als klanten helemaal blij zijn en als ze dan ook weer bij me terug willen komen. Het bewijst dat ik goed naar hun wensen geluisterd heb. Wat ook mooi is om te zien is als klanten helemaal zelfverzekerd zijn met een nieuwe kleur. Laatst huilde een klant zelfs, omdat de kleur zo mooi was. Dat raakt mij zelf ook.

Waar heb je hiervoor gewerkt?

Ik heb 2,5 jaar in een salon in Zaandam gewerkt. Ik vond het jammer dat ik daar niet het beste uit mezelf kon halen. Daarom ben ik bij Jitty’s gekomen, omdat ik hier meer kansen krijg dankzij alle opleidingen, begeleiding en het soort werk wat ik mag doen.

Wat wil jij de klanten van Jitty’s bieden?

Ik wil ze laten voelen dat ik goed naar ze luister en dat ze ook merken dat ik zo veel mogelijk richting hun wensen werk. En dat als ze in de spiegel kijken, ze helemaal blij en zelfverzekerd zijn.

Heb je een doel?

Ik wil vooral heel erg goed worden. Ik zal niet zeggen de beste, want niemand is de beste. Maar ik hoop klanten veel te kunnen bieden. Daarnaast wil ik nog verder groeien in make-up en ik zou ook graag editorial werk doen voor tijdschriften.

Wat wil jij nog tegen de klanten van Jitty’s zeggen?

Ik ga mijn uiterste best doen om al jullie wensen waar te maken!

Zie het blok van Grace waar Mila en Yuri een ware transformatie gemaakt hebben

Zie hier het werk van Mila

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *