Herfstlook van onze Topstyliste Yulia

Ronald Pronkcollecties, nieuws, Portfolio Yulia8 Comments

Bij Jitty’s vinden we het altijd leuk om nieuwe kleuren te maken. Yulia en Ronald gingen aan de slag voor een nieuwe herfstlook. Vrij snel hadden we een mooi model gevonden. We wilden echt een kleur maken met een wow-effect. Rood is eigenlijk altijd mooi, vooral als het goed wordt ingezet. Onze keuze was dan ook vrij snel gevallen op deze kleur.

Welke kleur past bij mij?

Welke haarkleur past bij mij? Dit is een van de meest gestelde vragen bij ons in de salon, net als: “welk kapsel past bij mij?”. Ons model, Robijn, stond absoluut  open voor een rode kleur, maar ook zij was benieuwd welke kleur het best bij haar past. Yulia had al een keer vrij snel een geweldig plan gemaakt met een nieuwe techniek; airtouch. En we hadden ook al geëxperimenteerd met deze nieuwe techniek. En het leek ons dat de airtouch zeer geschikt zou zijn voor onze shoot

 

Airtouch, een nieuwe manier van kleuren

De airtouch techniek kost meer tijd om in te zetten. Klanten en modellen zitten dus langer in de salon. Het grote voordeel bij deze techniek is wel dat je veel minder snel last hebt van uitgroei. Klanten hoeven hierdoor minder vaak naar de salon te komen. Bovendien is het bijwerken van de kleur de volgende keer makkelijker om te doen. Maar het grootste pluspunt is dat deze techniek meer diepte geeft  in het haar en zeer mooie contrasten. Sommige mensen noemen deze techniek daarom ook wel ‘red carpet’, omdat de kleur zo chique oogt. 

Wat is Airtouch precies?

De term airtouch komt door de manier van inzetten. Er wordt een deel van het haar opgenomen en door met de föhn te blazen, wordt een deel van het haar weggeblazen. Het deel van het haar dat overblijft wordt gekleurd. De naam airtouch komt dus door  de lucht van de föhn die het haar raakt. En het mooie van deze techniek is dat alles zo zacht wordt. 

Opkomende trend op INSTAGRAM; airtouch

Yulia heeft veel Russische collega kappers in haar netwerk. Zij hebben haar geattendeerd op de nieuwe kleurtechniek, airtouch. Als team hebben we toen eerst gezamenlijk een training gehouden, tutorials gekeken en geëxperimenteerd op poppen. We waren direct zo enthousiast dat we de techniek ook besloten toe te passen op klanten en modellen. Deze shoot was dan ook een mooie gelegenheid om de airtouch techniek te gebruiken.

Wil jij ook een nieuwe herfstlook?

Hoe leuk is het om bij het wisselen van de seizoenen je haarkleur aan te passen? Het kan een kleine aanpassing zijn of juist een grote. Daarbij hangt het er wel helemaal vanaf welke kleur echt bij je past en waar je voor gaat. Wil je een uitdagende, een sjieke of juist een rustige kleur? Welk kleurpigment past goed bij je? In dit artikel geven we je daar antwoorden op. Wil je eens praten over een nieuwe frisse herfstkleur? Wij hebben als service een gratis adviesgesprek. Boek deze en dan gaan wij samen met jou kijken naar een kleur waar jij helemaal blij van wordt. 

Wil je meer weten over airtouch?

Indien je meer wilt weten over de airtouch techniek, boek dan een gratis adviesgesprek bij onze topstyliste Yulia. Zij wil je hier alles over vertellen.

 

Groetjes van het Jitty’s team

 

 

 

 

 

8 Comments on “Herfstlook van onze Topstyliste Yulia”

  1. De herfst is een periode met mooie en rijke kleuren. Dat hebben jullie prachtig weergeven met deze coup.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *