Happy Hairdays garantie

Wij willen dat jij blij bent met je haar en daarom geven wij een garantie op alles wat we met jouw haar doen. Dit doen wij door goed getrainde stylisten in te zetten die bovendien werken met de beste producten. Mocht je, ondanks onze goede bedoelingen, toch niet helemaal tevreden zijn, kom dan gerust terug en deel je kritiek met ons team.

Vaak is het zo dat klanten de klacht niet willen melden, omdat ze dit vervelend vinden voor de kapper. Of ze zijn verdrietig met het resultaat en hebben ineens alle hoop verloren, terwijl er (bijna) altijd wel een oplossing te vinden is.

Wat ook de reden is waarom je twijfelt, maak je geen zorgen meld je klacht bij ons. Wij lossen klachten op, zonder dat we dit ons persoonlijk aantrekken. Wij willen namelijk zelf ook dat jij als klant blij bent, want daar doen we het voor!Image

Wij zijn er voor je!

Wij (Ronald en Jitty) zijn er voor jou. Voor ons is niets zo belangrijk als de kwaliteit van onze zaak. Ons personeel is tot in de puntjes getraind, maar we zijn ook gewoon mensen. Fouten maken mag, want daar leer je van en dat is nodig om te blijven verbeteren. Bij ons is daarom alles bespreekbaar. Onze teamleden worden ook nooit terechtgewezen bij een fout of vergissing. Wij hebben altijd het beste voor met onze klanten, maar ook met ons team. Maar kom zeker terug als je ergens niet blij mee bent. Wat er ook gebeurt, wij oordelen niet, maar lossen het graag op en proberen hiervan te leren. Want team Jitty’s wil alleen maar blije klanten!

Heb je tips voor ons? Zie je iets in ons bedrijf wat anders en of beter kan? Spreek ons aan, bel ons, mail ons, app ons. Met volle aandacht luisteren we naar jouw verhaal. Want alles wat onze winkel kan verbeteren, is belangrijk voor ons.

Dank voor je input.

Ronald en Jitty

Telefoon Ronald: 06-22784047

Telefoon Jitty: 06-41315347

Vertel ons je ervaring, goed of slecht

Image