Hairshow en loterij voor de Filipijnen

 

6 november 2013 raast de groots gemeten storm ooit over de Filipijnen. Gevolg: nu bevestigd 4000 doden, meer dan 2500 mensen gewond en meer dan 10.000 vermist. De verwoesting is immens en de bevolking zal snel in nog grotere problemen komen. Voor de midden lange termijn daar maken wij ons zorgen over. De eerste hulp loopt al, maar vooral de aankomende maanden zal er hulp nodig zijn om deze ramp niet uit te laten lopen in een humanitaire slachting. Schoon water, medicijnen en opbouw van de infrastructuur is nodig om deze mensen een kans op leven te geven.

Hairdressers with a cause

Wij bij Jitty’s hadden reeds een show gepland op 1 december om aandacht te vragen voor Wereld Aidsdag. Wij doen dit al jaren en dit jaar hebben we een zeer grote productie met een heuse haarshow, DJ’S en een feestelijke avond om aandacht te vragen voor dit belangrijke onderwerp. Maar dan komt de ramp van de Filipijnen tussendoor en met Jitty Vasquez Dela Cruz als mede eigenaar, enorm veel Filipijnse klanten en deze vreselijke ramp ga je je afvragen wat is nu juist om te doen. Beide onderwerpen vinden wij belangrijk en na lang nadenken is dat precies hoe wij deze problematiek willen benaderen op onze haarshow 1 december. Wij willen aandacht vragen voor Wereld Aids Dag en laten daardoor dit evenement in zijn huidige vorm doorgaan, echter op dezelfde avond gaan we ook geld inzamelen voor de Filipijnen. Twee totaal verschillende doelen, maar wel twee die bijzonder bij Jitty’s Hair and Make-up passen. Met volle passie en overtuiging zetten wij ons in voor beide doelen.

Geweldige sponsors

Heel veel winkels uit de Bilderdijkstraat hebben zich betrokken getoond bij dit onderwerp en werken op de een of andera menier mee. Wij bij Jitty’s en met name Jitty Vasquez Dela Cruz zelf vindt dit hartverwarmend. Lof aan onze medewinkeliers uit de Bilderdijkstraat in Amsterdam.

Loterij met fantastische prijzen

Op 1 december gaan we een loterij houden met een fantastische hoofdprijs, een ACER TABLET/Laptop! De loten kosten € 5,- en deze 5 euro wordt 100% doorgestort naar GIRO 555. Hier beneden ziet u een lijst van de prijzen en wie deze prijzen hebben aangeboden. Deze prijzen zijn ter beschikking gesteld door onderstaande partijen om gezamenlijk een bijdragen te leveren voor de Filipijnen. Dank voor de inzet van deze partijen!

De lijst met prijzen:

Hoofdprijs: Acer Tablet/Laptop aangeboden door de winkeliers uit de Bilderdijksraat en BCC
Tweede prijs: Volledige metamorfose met fotoshoot door het team van Jitty’s
Derde prijs: Persoonlijke fotoshoot door Ronald Pronk

Anderen prijzen:

  • Waardebon van € 50,-  aangeboden door Calandschoen
  • Waardebon voor een lunch van 2 personen bij Caƒé Du Cap
  • Waardebon voor een lekkere maaltijd van 2 personen bij Meneer en Mevrouw Keus
  • Waardebon voor een lunch voor twee personen t.w.v. € 20,- bij Iambre
  • Twee leren tassen
  • 1 jaar abonnement op magazine JFK
  • WAARDEBON € 50,- van de Bodyshop
  • Een fotolijst van LEUX

De loten zijn te koop bij:
Jitty’s Hair and Make-up
Op far east Disco in Leiden
Op de feestavond bij Du Cap zelf.

De uitreiking zal zijn in Caƒe Du Cap om 22.00 uur op 1 december. Indien het winnende lot niet aanwezig is zal er direct een nieuw lot gekozen worden.

Hoofdprijs loterij:

sponsors:

 

Schrijf een opmerking