haar kleuren bannerBen je op zoek naar informatie over Haar kleuren in Amsterdam? Bij Jitty’s Hair and Make-up helpen wij je graag verder. Als goede kapper in Amsterdam staan we je graag te woord. Zo kan je bij ons terecht voor advies en de mooiste Haar kleuren van Amsterdam. Ben je op zoek naar mooie highlights, wil je je grijze haren wegwerken of beide? Wij helpen je graag. Wij doen er alles aan om je blij te maken met je haar. Zo wordt ons personeel nationaal en internationaal geschoold waardoor ze niet alleen op de hoogte zijn van de laatste trends, maar vooral creatief onderscheidend kunnen werken. Haar kleuren Amsterdam, subtiel of sprekend, het kan allebei. We gaan samen op zoek naar de look die bij jou past en waar jij blij van wordt. Boek nu on-line.

Welke haarkleur past bij mij?

Welke haarkleur past bij mij is de meest gestelde vraag die wij als kapper krijgen. Als je hier een goed antwoord op wilt weten kom dan een gratis kleurentest bij ons doen! Met deze Total Color kleurenanalyse kunnen we je een heel goed antwoord geven welke haarkleur bij je past, maar ook kunnen we handige tips geven over kleding en make-up. Want als je de kleuren gaat dragen die echt bij je passen, dan ga je dit direct zien. Het plaatje klopt. En wij helpen je graag met deze total look, haar, visagie, kleding, make-up het maakt je uitstraling.

Een goede kapper waar je blij van wordt

Onze stylisten nemen rustig de tijd voor je, voor een goed adviesgesprek. Luisteren naar de wens van de klant is voor ons heel erg belangrijk. Als wij je wens goed begrijpen dan zullen we advies geven over de mogelijkheden en wat het best bij jou zal passen. Wij doen er alles aan om je bij te maken met je haar. Niet voor niets is onze slogan: Always happy hairdays with Jitty’s

Wat onze klanten over ons zeggen

Hoe weet je of je bij een goede kapper een afspraak maakt? Wij laten het graag door onze klanten zelf vertellen. In deze verhalen vertellen onze klanten wat ze van ons vinden of lees eens deze recensies door die op de onafhankelijke site wiewathaar staan.

Deze kwaliteit krijgen we niet zomaar, daar doen we veel voor. Een indruk wat we hier voor doen is in de documentaire te zien die over ons bedrijf gemaakt is. Wil je nog meer weten? Wij vertellen graag waar het bij ons om draait. Dat zijn blije klanten.

Het antwoord hierop is even simpel als complex. Mits de goede producten op de juiste manier gebruikt worden, kan je haar zelf gezonder worden. In dit artikel vertelt ons technisch team hoe wij bij Jitty’s Hair and Make-up tegen kleuren aan kijken. Wij willen niets liever dan dat jij blij bent met je haar. Bij Jitty’s wordt elke dag een happy hairday

Jitty’s Hair and Make-up: een kapper waar je een garantiebewijs meekrijgt na je kleuring.

Wij willen dat je blij bent met je haar. Wij gaan zelfs zo ver dat we een garantiebewijs meegeven. Dat klink misschien een beetje apart, een garantiebewijs, maar dat is hoe wij werken. Wij doen er alles aan om je helemaal blij te maken. Mocht achteraf er toch een probleem zijn dan staan we altijd klaar om het voor je op te lossen. Wij doen er dan alles aan om je alsnog blij te maken.

In ons online afspraak systeem kan je 24 uur per dag 7 dagen week een afspraak maken. Dus boek nu en geniet van een mooie haar kleur gemaakt door het Jitty’s team!

haar kleuren