Haarverven, highlights, balayage, uitgroeikleuren en creatieve kleuren

Haar Kleuren Amsterdam

Online Boeken Bekijk onze behandelingen en prijzen (22)
Haarkleuren is een specialisatie van Jitty’s Hair and Make-up. Wij gaan samen met jou op zoek naar kleuren die echt bij je passen, subtiel of onderscheidend wij creëeren samen de look waar jij blij van wordt!
Openingstijden

Klanten geven ons een 9,6

Wie Wat Haar Beoordelingen
Caroline: "Julia is een expert als je een stijlvolle bob wil. Dit kunnen maar weinige kappers. Topkwaliteit in een hartelijke sfeer. Aanrader."

Image

Jitty’s tips

Haar kleuren Amsterdam

Een leuke en makkelijke up do, een frisse make-up aanbrengen of zelf leren föhnen?

Bekijk onze tips


Creatief hart van onze zaak,
Vasquez Dela

Haar kleuren Amsterdam Jitty

Winnaar L’Oreal Trophy, creatieve duizendpoot en het hart van onze zaak. Lees hier zijn indrukwekkende verhaal

Jitty's Hair and Make-up

Haarkleuren bij een goede kapper

Haar kleuren Amsterdam Haar kleuren Amsterdam

Ben je op zoek naar informatie over Haar kleuren in Amsterdam? Bij Jitty’s Hair and Make-up helpen wij je graag verder. Als goede kapper in Amsterdam staan we je graag te woord. Zo kan je bij ons terecht voor advies en de mooiste Haar kleuren van Amsterdam. Ben je op zoek naar mooie highlights, wil je je grijze haren wegwerken of beide? Wij helpen je graag.

Welke haarkleur past bij mij?

Welke haarkleur past bij mij is de meest gestelde vraag die wij als kapper krijgen. Als je hier een goed antwoord op wilt weten kom dan een gratis kleurentest bij ons doen! Met deze Total Color kleurenanalyse kunnen we je een heel goed antwoord geven welke haarkleur bij je past, maar ook kunnen we handige tips geven over kleding en make-up. Want als je de kleuren gaat dragen die echt bij je passen, dan ga je dit direct zien. Het plaatje klopt. En wij helpen je graag met deze total look, haar, visagie, kleding, make-up het maakt je uitstraling.


Jitty's fans

Monique

Belangrijk is dat ze bij Jitty’s echt kijken naar wie ik ben. Ik ga hier altijd weg als mezelf, maar wel een verbeterde versie van mezelf.

Guido

“Elke keer als ik kom vragen ze “Hoe wil je het?”. Telkens luidt mijn antwoord: “Kort”. En altijd vertrek ik met ‘meer’ haar, dan waarmee ik kwam. Dat is in een notendop waarom ik bij Jitty’s blijf komen.”

Marjolein

Eindelijk een ècht goede kapper gevonden! De sfeer, de persoonlijke benadering, de passie voor het vak wat men bij Jitty’s heeft maar het belangrijkste; het geweldige -en precies zoals jij het wilt- resultaat vormen enkele key-uitlatingen die passen bij Jitty’s. Een werkelijk geweldige kapsalon.

Stefana

FANTASTISCH!!!! Gisteren was ik voor de derde keer bij Jitty’s Salon. Wederom loop ik meer dan tevreden de winkel uit, omdat ik *** heel erg blij ben met de deskundigheid van haren kleuren. Ze kijken zo goed naar tinten, je huid etc. Voor mij is Jitty een echte HAIR- AND COLOR ARTIST. Bedankt weer en tot ziens!!


Jitty's Hair and Make-up

Een goede kapper waar je blij van wordt

Haar kleuren Amsterdam Haar kleuren Amsterdam

Onze stylisten nemen rustig de tijd voor je, voor een goed adviesgesprek. Luisteren naar de wens van de klant is voor ons heel erg belangrijk. Als wij je wens goed begrijpen dan zullen we advies geven over de mogelijkheden en wat het best bij jou zal passen. Wij doen er alles aan om je bij te maken met je haar. Niet voor niets is onze slogan: Always happy hairdays with Jitty’s

Wat onze klanten over ons zeggen

Hoe weet je of je bij een goede kapper een afspraak maakt? Wij laten het graag door onze klanten zelf vertellen. In deze verhalen vertellen onze klanten wat ze van ons vinden of lees eens deze recensies door die op de onafhankelijke site wiewathaar staan.

Wij willen niets liever dan dat jij blij bent met je haar. Bij Jitty’s wordt elke dag een happy hairday. Hoe we dat doen? Lees bijvoorbeeld dit artikel, hier vertelt ons technisch team hoe wij bij Jitty’s Hair and Make-up tegen kleuren aan kijken en hoe wij werken