Kennisbank | Olaplex

Olaplex wat is dat?

In by Ronald Pronk

Olaplex wat is dat?

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

En dan is er het wonder dat Olaplex heet!

Olaplex wat is dat?

Olaplex  is de nieuwste en beste technologie in kappersland. Voor het eerst is er een middel dat de verbroken verbindingen tussen de zwavelbruggen in ons haar repareert en zelfs vermenigvuldigt. Hierdoor kan haar, wat we voorheen overleden noemde en moesten knippen,  weer hersteld worden. Tevens kunnen we Olaplex toevoegen aan onze haarkleuringen zodat kleuren niet meer schadelijk is maar zelfs de kwaliteit van je haar verbetert.

Daarnaast is er een Olaplex product voor thuis gebruik zodat je 365 dagen per jaar kunt genieten van mooi gezond en glanzend haar.