Kennisbank | Olaplex

Olaplex herstel behandeling

In by Ronald Pronk

Olaplex herstel behandeling:

Heb jij beschadigd haar? Dan is de herstel behandeling van Olaplex de oplossing. Het is de nieuwste technologie in de kapperswereld. Wanneer je haar beschadigd is door welke reden dan ook, verbreken de verbindingen tussen de zwavelbruggen in het haar. Hierdoor wordt je haar zwakker.

Voor het eerst is er nu een behandeling die de zwavelbrugverbindingen kan herstellen, dus je haar weer verstevigd en laat glanzen. Het is een waar wondermiddel.

De Oaplex herstel behandeling bestaat uit 3 stappen, stap 1 en stap 2 kan alleen uitgevoerd worden door je kapper. Stap 3 is een product wat je mee naar huis krijgt om je haar verder te kunnen verzorgen zodat  je haar nog sterker wordt.

Een olaplex herstelbehandeling neemt ongeveer 35 minuten in beslag bij je kapper (zonder föhnen).

Eerst wordt uitgelegd wat de behandeling precies inhoud en wordt er naar de schade in het haar gekeken. Vervolgens word je haar door de kapper professioneel  gewassen en handdoek droog gemaakt . Dan wordt stap 1 zorgvuldig aangebracht, dit moet 5 minuten inwerken waarna direct stap 2 wordt aangebracht op het haar. Vervolgens laten we dit afhankelijk van de beschadiging 10 tot 20 minuten inwerken waarna het haar grondig wordt uitgespoeld. In principe is de behandeling nu klaar maar wij bij Jitty’s  hair en make-up behandelen je haar dan nog na met een haarmasker. Tijdens het föhnen  merk je direct het wonderbaarlijke verschil van voor en na de herstelbehandeling.

Stap 3 gaat mee naar huis als verzorgingsproduct naast de juist geadviseerde shampoo en conditioner/masker. Het is  geen vervanging van je andere verzorgingsproducten. Stap 3 breng je 1x per week aan en laat je vervolgens 10 minuten inwerken, hierna spoel je het uit en behandel je je haren zoals je dat voorheen ook al deed met een goede  shampoo en conditioner.