Kennisbank | Olaplex

Olaplex  bij kleuren

In by Ronald Pronk

Olaplex  bij kleuren:

Heb jij beschadigd haar maar wil je toch een andere haarkleur?

Dan is Olaplex bij kleuren  de oplossing. Het is de nieuwste technologie in de kapperswereld. Wanneer je haar beschadigd is door welke reden dan ook, verbreken de verbindingen tussen de zwavelbruggen in het haar. Hierdoor wordt je haar zwakker.

Voor het eerst is er nu een behandeling die toegepast kan worden tijdens je kleurbehandeling  zodat de zwavelbrugverbindingen zullen  herstellen, dus je haar wordt weer stevig en gaat weer  glanzen, terwijl het een kleurbehandeling ondergaat. Het is een waar wondermiddel.

De Oaplex bij kleuren  bestaat uit 3 stappen.  Stap 1 wordt toegevoegd door je kapper aan je kleurrecept. Stap 2 wordt na het kleuren royaal aangebracht door je kapper. Stap 3 is een product wat je mee naar huis krijgt om je haar verder te kunnen verzorgen zodat  je haar nog sterker wordt.

De behandeling  olaplex bij kleuren  verlengd de tijd van je kleurbehandeling met 10 a 20 minuten.

Eerst wordt uitgelegd wat de behandeling precies inhoud en wordt er naar de schade in het haar gekeken. Vervolgens word je haar door de kapper professioneel  gewassen en handdoek droog gemaakt . Dan wordt stap 1 toegevoegd aan je kleurrecept en de inwerktijd van je kleurbehandeling blijft zoals je gewend bent, het gaat dus in 1 moeite door. Na de beoogde inwerktijd wordt je haar grondig uitgespoeld en krijg je een heerlijke hoofdhuismassage, dan wordt je haar opnieuw gewassen en handdoek droog gemaakt. Direct wordt stap 2 zorgvuldig aangebracht op het haar. Vervolgens laten we dit afhankelijk van de beschadiging 10 tot 20 minuten inwerken waarna het haar grondig wordt uitgespoeld. In principe is de behandeling nu klaar maar wij bij Jitty’s  hair en make-up behandelen je haar dan nog na met een haarmasker. Tijdens het föhnen  merk je direct het wonderbaarlijke verschil van de kwaliteit van je haar. Het is wonderbaarlijk je haarkwaliteit is door de toevoeging van olaplex tijdens je kleurbehandeling voelbaar verbeterd.

Stap 3 gaat mee naar huis als verzorgingsproduct naast de juist geadviseerde shampoo en conditioner/masker. Het is  geen vervanging van je andere verzorgingsproducten. Stap 3 breng je 1x per week aan en laat je vervolgens 10 minuten inwerken, hierna spoel je het uit en behandel je je haren zoals je dat voorheen ook al deed met een goede  shampoo en conditioner.