Kennisbank | Kleuren

Trends kleuren

In by Ronald Pronk

Trends kleuren:

Trends kleuren zijn de mode beelden van het moment maken. Voor ons als kapper betekent dat scholing en bij blijven in het vak. Heerlijk vinden wij het als vakidioten om nieuwe technieken te leren en onze klanten hier telkens weer mee te verrassen.

De trends worden getoond op de catwalk van wereldsteden,  lang voordat een seizoen begint, daarna worden deze trends door ons als kappers vertaald naar draagbaar haar Er zijn trendsetters en trendvolgers . De trends die in de wereldsteden worden getoond op de catwalk zie je  pas enkele jaren later in het straatbeeld. Mensen moeten wennen aan nieuwe dingen. De trendsetters hebben hier het minste moeite mee, de trendvolgers volgen later.

Het leuke van trends kleuren is dat het tegenwoordig zo mooi vertaald kan worden naar draagbaar haar. We kunnen alle nieuwe technieken inzetten ook voor de minder extreme klanten onder ons.  Dit zorgt er voor dat je een totaal nieuwe trend kleur kunt  laten maken zonder extreem door het leven te gaan. Alle technieken kunnen ook “ton sur ton” gemaakt worden door je kapper. Op deze manier ben je helemaal hip in je eigen comfortzone. De nieuwste technieken zoals highlights, lowlights, bayalage, ombre etc…… zorgen voor diepte in het haar zodat je haar veel voller lijkt. Ook wordt er een heel kleurenpallet ingezet als het om trends kleuren gaat. We zagen naast de traditionele haarkleuren ook vele pastelkleuren, felle kleuren en het “granny grey” in al haar variaties.

Ben dus niet bang om met je kapper over trends kleuren te praten. Met een goed gesprek komen jullie samen tot je wens en kan je kapper je adviseren hoe je die wens het beste kan laten uitkomen. De eindresultaten zijn fantastisch. Of je nu kiest voor een totale verandering of een klein detail, jij gaat zeker stralend naar huis.