Fotoshoot met Audrey en Lia

Ronald Pronknieuws, Portfolio AudreyLeave a Comment

We hebben net een geslaagde fotoshoot achter de de rug met onze Junior Styliste Audrey en MasterStyliste Lia. Deze shoot was met name bedoeld om Audrey een kans te geven haar talent te laten zien. Audrey heeft een grote passie voor make-up en blijkt talentvol. Het is sowieso prachtig om te merken hoe vernieuwend onze jonge meiden met make-up en fashion omgaan. Cheyenne, Merel en Audrey hebben letterlijk een frisse blik op make-up en maken looks, die ons als team ook weer inspireren.

Ze hebben een totaal andere aanpak dan wij geleerd hebben. Dat is gelijk het mooie van ons leerbedrijf. Wij trainen de juniors om goede kappers te worden, maar wij leren ook veel van onze nieuwe generatie stagiaires en junioren.

Een blog over face framing

Deze fotoshoot begon allemaal met een blog over face framing. Audrey, Valentina en Merel wilden dit graag schrijven, omdat zij deze trend zien en deze trend graag delen met onze klanten. Ronald heeft de meiden instructies gegeven hoe ze een blog kunnen schrijven. Daarna heeft Valentina Audrey verder begeleid. Stukje bij beetje vorderde het artikel wel, maar het schoot toch onvoldoende op. Dat vond Audrey zelf, waardoor ze besloot er echt even voor te gaan zitten en toen schreef ze het in een keer af. Die wilskracht is dan mooi om te zien. Goed gedaan Audrey!

Beeldmateriaal bij het blog

Om goede inspiratie te kunnen tonen, hebben de meiden een Pinterest album gemaakt dat alle facetten laat zien van face framing. Zo wordt extra duidelijk voor onze lezers wat onze meiden bedoelen met hun blog. Maar bij Jitty’s werken we natuurlijk het liefste met eigen materiaal, dus zijn we op zoek gegaan naar een model waar Audrey de techniek face framing met make-up kan tonen.

 

Audrey poseert even voor het licht, 1 van de eerste foto’s van de shoot en tegelijkertijd ook een prachtige plaat geworden

Leuke samenwerking met winkels uit de straat

Voor de fotoshoot hadden we natuurlijk kleding nodig. We zijn een super leuke samenwerking aangegaan met twee winkels uit de straat, beiden uniek. De leggings komen van Leg-inc. Een winkel van twee creatievelingen, die eigengemaakte leggings verkopen. Prachtige stoffen en goed zittende ontwerpen. De ondernemers, Marleen en Saskia, hebben duidelijk een goed gevoel wat past in dit tijdsbeeld. En dat geldt ook voor Phabb’s, waar we de tops hebben gehaald. Phabb’s is een verrassende kledingwinkel. Het is een soort snoepwinkel als je kleding zoekt. Van elke stijl hangt er wel iets, alles creatief maar zeker niet pretentieus.

 

De shoot

We hebben Audrey zelf de kleding laten uitzoeken en de totale look laten bepalen. Onze Topstyliste, Lia, heeft het de styling van het haar gedaan, maar ook volgens de instructies van Audrey. Ronald heeft hierna de foto’s genomen bij Leg-inc en op straat. Tijdens haar eerste shoot, heeft Audrey laten zien dat ze zowel talent als doorzettingsvermogen heeft. Niet alleen heeft ze een prachtige make-up gemaakt, ook heeft ze alles geregeld met de kleding en styling. De shoot verliep soepel en wij denken dat het een bijzondere collectie is. Maar wat vind jij ervan?

De hele collectie is hier te zien

 

Groetjes van het Jitty’s team!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *