Feest 8 jaar en inzameling aids fonds

Het is al weer een paar weken geleden, op 25 september hebben we een fantastisch feest gehad bij Jitty’s. De aanleiding was ten eerste ons 8 jarig jubileum. Dit jubileum viel bijna samen met Jitty zijn verjaardag, een mooie gelegenheid om deze beide te vieren. De promotie van het feest liep voornamelijk via facebook en alle klanten die in september in de salon aanwezig waren zijn ook uitgenodigd. Het feest heeft al onze verwachtingen overtroffen. Niet alleen in opkomst, maar vooral door de fantastische warme en gezellige sfeer.

Jitty heeft voor dit feest een thema in het leven geroepen, de gasten werden gevraagd om een hatpiece, tiara of een pruik te dragen. Uiteraard was deze dresscode niet verplicht maar zeer veel mensen hebben zich gehouden aan deze dress code. Het was een mooie verzameling van bloemstukken en pruiken, met smaak gemaakt of juist feestelijk, alle combinaties waren aanwezig.

Jitty en Ronald zijn ontzettend trots om zoveel vrolijke en fijne vrienden en klanten te hebben mogen ontvangen op dit feest. Het meest bijzondere van de avond moet geweest zijn de ongelijke warme sfeer. Ronald: “Al dat lekkere eten en lekkere drankjes, alles van dat kan je verzinnen en namaken. Wat uniek is op dit feest zijn de mensen en de sfeer, werkelijk fantastisch”

 

Jitty met zijn gasten

 

Proost zegt onze vaste klant

 

Deze avond hebben we ook een inzameling gehouden voor het Aidsfonds.

De reacties van onze gasten waren geweldig op dit initiatief: “geweldig dat jullie dit doen, hier werk ik graag aan mee!”

Alleen op dit feest is er al € 375,- ingezameld. Door één van onze klanten zijn we in de gelegenheid gesteld om een aantal boeken te overhandigen. Eefje Jong, een jonge onderzoeker was net die week ervoor gepromoveerd met haar scriptie “LONG-TERM SURVIVAL WITH HIV-INFECTION”, zij heeft ons 15 boeken ter beschikking gesteld. Van de inzameling hebben we € 20,- aan Eefje overhandigd wat zij zal gebruiken voor nieuwe publicaties. €355,- is gestort op de rekening van het Aids-fonds.

Maar daar blijft het niet bij. Op 1 december zal Jitty’s Hair and Make-up groots meedoen met de actie “Hairdressors of teh world against aids” Houd onze site in de gaten, want 1 december wordt een grote hapening in onze zaak.

Wilt u meer zien over dit feest, volg ons op facebook, daar staan alle foto’s Ook zijn er op deze avond video opnames gemaakt, deze worden ook op onze facebook Jitty’s fan’s page vertoont. Wordt dus snel iid van onze Jitty’s fan page!

Wij hopen u te mogen zien op 1 december in onze salon waar de Hairdressers of the world against Aids gezamenlijk een actie houden voor dit doel. Houd onze site in de gaten voor verdere details!

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *