Fantastisch nieuw product bij Jitty’s EVO Fabuloso Pro

Ronald PronknieuwsLeave a Comment

Wat jammer dat die kleur nooit mooi blijft (tot nu dan!)

Je hebt net een prachtige kleur laten laten zetten in de salon, maar na enkele wassingen wordt je haar alweer een beetje geel of de glans gaat ervan af. Dat is wel jammer. Nu geven we in dit blogartikel al veel oplossingen voor dit probleem. Letten op je haarkwaliteit, de juiste producten gebruiken, dat is allemaal super belangrijk. Maar zelfs als je dit doet, mis je toch iets. Vanaf nu hoeft dat niet meer. Wij hebben nu echt het ultieme product in huis voor mensen die hun haar kleuren. Fabuloso Pro

Kleurconditioners op maar van EVO, Fabuloso Pro

EVO is een no nonsense kappersmerk uit Australië. Fabuloso Pro zijn kleurconditioners op maat. Hoe werkt dit? Wij hebben 8 grote flessen met kleurpigmenten in onze winkel staan. We hebben 49 verschillende kleurrecepten die we kunnen maken, maar daar houdt het niet bij oop. Wij kunnen deze 49 kleurrecepten verder personaliseren, precies tot de kleur die jij nodig hebt. Wij mixen ter plekke waar je bij staat jouw kleurconditioner. Deze kleurconditioner gebruik je of elke wasbeurt of om en om. Dus 1 keer wel en 1 keer niet. Je kleur wordt elke keer dat je deze conditioner gebruikt opgefrist. Resultaat, elke wasbeurt weer een prachtige kleur. 

Waarom het merk EVO?

We zijn niet over 1 nacht ijs gegaan met de aanschaf van deze producten. Allereerst hebben wij advies gevraagd in een forum waar 20.000 kappers actief zijn. Hier zijn ons rond de 25 verschillende merken geadviseerd met vergelijkbare producten. Na gesprekken met zeker 40 collega kappers zijn we tot een top 3 merken gekomen, die wij zelf wilden testen. We hebben deze producten besteld en onze meiden hebben deze in de salon en thuis uitvoerig getest. Al snel bleek EVO de favoriet. Het haar voelt zacht aan en het heeft een hele mooie glans. Het systeem is erg gemakkelijk om mee te werken. En we onderzoeken zelfs of we nog meer producten van Evo gaan invoeren. Het zijn fijne producten, dus wij zien hier wel wat in. 

Zo’n kleurconditioner is dat iets voor mij?

Als jij je haar laat kleuren bij ons, dan kun je 100% zeker genieten van dit product. Het is dan namelijk erg eenvoudig voor onze stylisten om de kleur op maat te maken. Welke kleur je ook hebt, je kleur zal veel mooier verzorgd blijven met Fabuloso Pro. Is je haar niet bij ons gekleurd maar wil je wel Fabuloso Pro bij ons kopen? Dat is mogelijk, maar boek dan eerst een gratis adviesgesprek. Wij nemen dan rustig de tijd voor je om de juiste kleurformule te maken. Wij vragen hier geen extra geld voor. Maar door dit gesprek in te boeken kunnen wij tijd voor je vrijmaken, zodat andere klanten niet onnodig hoeven te wachten. 

Staino by Evo Fab Pro

Zeer binnenkort komt ook dit product naar Jitty’s toe. Dit vraagt wel om wat uitleg. Met dit product kunnen wij speciale kleuren zoals blauw, groen, roze of paars maken zonder dat deze vervaagt! De kleur spoelt niet meer uit. Dit is heel bijzonder, want speciale kleuringen zoals roze of blauw spoelen juist altijd heel snel uit. Dit product blijft wel gewoon zitten. Het heeft 1 nadeel, mocht je het wel uit je haar willen, dan is daar een dure behandeling voor nodig. Dit product is voor mensen die bijvoorbeeld 6 maanden blauw of roze haar willen hebben. Wil je voor een weekend blauw haar, maar het daarna weer uitspoelen? Dat kan met Fabuloso pro. Wil je blijvend deze kleur? Dat kan met Staino. 

Nooit meer gele highlights!

Buiten de speciale kleuringen, zullen toch de meeste van onze klanten Fabuloso Pro gaan waarderen om het geel en of oranje tegen te gaan. Vind je dat jouw haar snel geel of oranje wordt? Wij hebben nu de oplossing voor jou, Fabuloso Pro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *