Event Hairshow Jitty’s Hair and Make-up op Wereld Aids Dag in Grand Café Du Cap (persbericht)

Jitty’s Hair and Make-up geeft al jaren op een geheel eigen manier aandacht aan Wereld Aidsdag. Dit jaar door een feestavond bij Du Cap te organiseren. Als L’Oréal kapper is Jitty’s Hair and Make-up enkele jaren geleden benaderd om mee te doen met het concept HAIRDRESSERS AGAINST AIDS. L’Oréal en Unesco zijn dit concept gestart om de bewustwording van de ziekte Aids te vergroten.

HAIRSHOW GETTING TO ZERO AT DU CAP

Op zondag 1 december zullen de kappers van Jitty’s Hair and Make-up samen met enkele gastkappers een spetterende haarshow geven in Grand Café Du Cap waar ongeveer 200 gasten verwacht worden. In deze show wordt er aandacht gegeven aan AIDS en wordt verteld dat de oplossing alleen zal worden gevonden door samenwerken. Verder zal er deze avond een gratis mini-metamorfoses worden gegeven. We serveren cocktails, vijftig procent van de omzet van deze cocktails gaat naar het AIDS fonds.
De hele avond wordt begeleid door verschillende DJ’S. In de voorafgaande week en in de week na de voorstelling houden we een speciale  inzamelingactie in de salon van Jitty’s Hair and Make-up.

WAAROM DEZE AVOND?

Het gemiddelde aantal nieuwe infecties per dag is nu rond de 7000.  In 2009 stierven 1.8 miljoen mensen aan AIDS (bron UNAIDS). Ondanks deze ongelofelijke cijfers dreigt het onderwerp AIDS toch vaak weer onder te sneeuwen. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. De bedenkers van het event van Jitty’s Hair and Mae-up vermoeden dat er soms een overdaad aan communicatie is via klassieke wegen. Zij denken dat dit misschien de reden is dat mensen de boodschap niet meer zien of horen. Jitty’s Hair and Make-up probeert de boodschap op een andere manier te brengen. Op een luchtige manier die vooral past bij de jonge doelgroep. Wij organiseren een feestje met een DJ, mooie mensen, fashion, cocktails. Ronald Pronk: “Als je op een feest de stemming er goed in hebt en de DJ heeft verbinding met zijn toehoorders dan kom je op een andere laag binnen namelijk emotie. Als je op dit niveau binnen bent zal de boodschap die je probeert te vertellen worden opgeslagen in het lange termijn geheugen”.
De tweede reden omte kiezen voor een feestje is omdat een feestje zich goed leent voor foto’s en video’s van het evenement. Deze foto’s en video’s kunnen weer op social media zoals You-tube, Facebook en Google+ gebruikt worden. Zo hopen en de organisatoren een grote groep mensen te bereiken.

UITNODIGING KOM NAAR DE HAARSHOW EEN FEESTAVOND BIJ DU CAP OP 1 DECEMBER

Wij willen u van harte uitnodigen om deze avond te ervaren. De eigenaar van café Du Cap, Raily Bernadina en Ronald Pronk van Jitty’s Hair and Make-up staan u graag te woord om uit te leggen waarom we dit doen. Ook is het mogelijk om de mini-metamorfose samen met de fotoshoot mee te maken, of geniet gewoon lekker van ‘n cocktails en zie de spetterende haarshow met als leading star Jitty Vasquez Dela Cruz, master stylist bij Jitty’s Hair and Make-up en winnaar van de Grazia Public Award van de L’Oréal Color Trophy

TOT ZIENS OP 1 DECEMBER!

Trailer Haarshow Jitty’s 1 december 2013

Verslag Wereld Aidsdag event 1 december 2012 bij Jitty’s

 

Schrijf een opmerking